Kruidvat Blog

Het saloneffect thuis. Met de kunstnagels van Elegant Touch

Kunstnagels zijn een koud kunstje

Wat zagen we er piekfijn uit tijdens de feestdagen. Mis jij je feestelijke nagels al? Waarom niet thuis aan de slag met kunstnagels? Dat is makkelijker dan je denkt. En leuk! Nodig anders je zus of een vriendin uit en maak van je huiskamer een nagelsalon.

Waar moet je op letten bij kunstnagels?

Kunstnagels moet je net zoals je eigen nagels goed verzorgen. Als je dit niet doet kunnen ze voor ongemak zorgen of kan je er niet zo lang van genieten als je zou willen. We hebben daarom een paar handige tips voor je op een rijtje gezet.

Verzorg je handen en nagels

Breng elke dag een beetje nagelriemolie aan. Dan masseer je meteen je nagelriemen en dat bevordert dan weer de groei van je nagels. De olie is trouwens ook erg goed voor je kunstnagel. Met nagelriemolie verzorg je dus zowel je kunstnagel als je eigen nagel.

Vijlen vs. Knippen

Wil je je nagels een beetje korter maken? Gebruik dan een houten vijl, maar geen schaar of nagelknipper. Want dan kunnen je nagels scheuren of zelfs breken.

Nagellak verwijderen

Wil je je nagellak verwijderen? Zoek dan een nagellakremover zonder aceton. Door aceton kan je mooie kunstnagel beschadigen, of erger nog, helemaal loslaten.

All about that base

Voordat je je nagels gaat lakken, is het slim om een base-coat aan te brengen. Door de base-coat hecht de nagellak beter. En het voorkomt dat je nagels gaan verkleuren.

Een big no no voor je nagels

Deze middelen moet je nooit op je kunstnagels doen: terpentine, benzine, aceton of schoonmaakmiddelen. Een nagelverharder is ook niet handig, want daardoor kan je kunstnagel breken. Op zich kunnen kunstnagels wel tegen een beetje spiritus, ammoniak en bleek, maar toch is het beter om handschoenen te dragen. Door deze middelen kan je huid en je nagel namelijk uitdrogen. Ook bij zelfbruinmiddelen kun je beter handschoenen dragen, om te voorkomen dat je nagels gaan verkleuren.

Zorg goed voor je nagels

Wees lief voor je nagels. Moet je een deksel of een deur opendoen? Doe dat dan zoveel mogelijk met de binnenkant van je duim en wijsvinger. Zodat je nagels niet beschadigen. Stoot je je nagels toch nog vaak? Maak ze dan wat korter met een vijl.

Laat je kunstnagel er op een natuurlijke manier af vallen. Ga niet trekken of peuteren. Want dan beschadig je namelijk je eigen nagel. Wil je ze echt eraf hebben? Ga dan naar een nagelsalon om ze door een professional te laten verwijderen.

Over Elegant Touch

Maak kennis met Elegant Touch kunstnagels. Over de plas in Engeland is het merk razend populair. Ze zijn ooit gestart in Londen en richten zich al sinds 1979 op nagelproducten. Zoals makkelijk aan te brengen nepnagels. Ben je een liefhebber van mode en beauty? Dan kun je eigenlijk niet om Elegant Touch heen. Een must-have voor je beautycase. Dus waan je een ster en geef jezelf een stylish look met Elegant Touch.

Het assortiment bestaat uit zes unieke kleuren die bovenop de laatste trends zitten: Ballet Blush, Blush Suede, Mauve Madness, Quite White, Red Brick en Rich Red. Stuk voor stuk kleuren met een flawless polish, waarmee je meteen de deur uit kunt of op insta kan schitteren.

Over de Elegant Touch kunstnagels

Elegant Touch nagels zijn ontzettend eenvoudig aan te brengen. Zonder dat je je eigen nagels hoeft te beschadigen. Ze zijn lekker flexibel zodat ze comfortabel op je eigen nagels zitten. De kunstnagels hebben een ovale vorm, maar zijn ook gemakkelijk bij te vijlen naar je eigen stijl. Binnen enkele minuten heb je dan modieuze nagels die gezien mogen worden. Bovendien blijven ze lekker lang zitten; je kunt wel tot tien dagen shinen met je mooie nagels.

Over de kit

In de kit van Elegant Touch zitten 24 nagels in maar liefst tien verschillende maten. Er zit dus altijd wel iets bij dat bij jou past. Verder zit er natuurlijk ook een tubetje nagellijm bij. We hebben wat tips voor je om de Elegant Touch nagels snel en eenvoudig aan te brengen:

Zo breng je de kunstnagels aan:

  • PREP: Prep je eigen nagels. Door ze te vijlen en daarna te polijsten met een nagelbuffer. Duw voorzichtig je nagelriemen een beetje naar achter met een bokkenpootje. Let op dat je nagels steeds droog en schoon blijven.
  • CLEAN: Reinig je nagels goed met een nagellak remover.
  • SIZE: Kijk welke maat bij je past. Er is altijd wel een kunstnagel die op je eigen nagel past.
  • GLUE: Breng voorzichtig wat nagellijm aan. Op de nepnagel en op je eigen nagel. Zet de kunstnagel heel rustig onder je nagelriem. En laat daarna de rest van de plaknagel zakken.
  • PRESS: Druk de kunstnagel vanaf je nagelriem goed op je eigen nagel. Blijf 15 seconden stevig drukken. Totdat de nepnagel goed vast zit aan je eigen nagel.
  • STYLE: Pak je vijl. En vijl je kunstnagels in je eigen stijl.

Ontdek de Elegant Touch kunstnagels

Heb je al zin om het te proberen? Kijk dan snel even in onze webshop. Je kunt de Elegant Touch kunstnagels nu proberen voor slechts €7,99!

left arrow left arrow
Showing > of results
close

Previous

Met een kleiner budget nog steeds een mooie l...
close

Next

Alleen bij Kruidvat: Maybelline Instant Perfe...