Kruidvat Blog

Voorkom dat je haarkleur vervaagt en ontdek de nieuwe Andrélon kleurmaskers

Nieuw en exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat!

Baal jij ook altijd zo als de kleur van je je pas geverfde haar vervaagt of als je natuurlijke haarkleur een doffe uitstraling krijgt? Wij hebben de oplossing! De nieuwe kleurmaskers van Andrélon bieden een intensieve verzorging, frissen je kleur op en dat zonder je haar te beschadigen. Ideaal als je even niet naar de kapper kan of na een bezoek aan de salon langer wilt genieten van je nieuwe haarkleur. Hier ontdek je alles over deze kleurmaskers.

De ideale touch-up van natuurlijk en gekleurd haar

Het Andrélon kleurmasker is verrijkt met kleurpigmenten voor het versterken van je kleur en langer kleurbehoud, zonder je haar te beschadigen. Het bevat namelijk 0% ammoniak en peroxide. Het verzorgende masker is verrijkt met arganolie en zorgt voor een touch-up van je haarkleur. Het masker geeft je haar glans, waardoor je langer van je natuurlijke of geverfde haarkleur geniet. De kleur blijft tot drie wasbeurten zichtbaar. En dat allemaal in slechts 5 minuten!

Goed om te weten: het verkregen resultaat na het gebruik hangt af van je originele haarkleur en de conditie van je haar. De kleur zal met elke wasbeurt iets vervagen tenzij je steeds de Andrélon kleurmaskers blijft gebruiken. Om de kleur op te bouwen en de kleur langer mooi te houden adviseren we het kleurmasker regelmatig te gebruiken. Je kunt de maskers ook als vast onderdeel van je haarroutine gebruiken.

Is dit kleurmasker hetzelfde als een haarkleuring?

Dit haarkleuringsmasker is niet hetzelfde als haarverf. Met haarverf kleur je namelijk je haar. Meestal is dit een permanente kleuring waarmee je je haar een nieuwe kleur geeft.

Met een kleurmasker breng je kleur aan op je haar. De kleurpigmenten hechten zich aan het oppervlak en trekken niet in je haar. Hierdoor kun je je haar een opfrisser geven, kleurbehoud verlengen en ongewenste tinten neutraliseren. Het effect is tijdelijk (tot 3 wasbeurten) en daarom is het kleurmasker niet hetzelfde als een haarkleuring. Het masker verzorgt je haar intensief.

Voor welk haartype is het Andrélon kleurmasker geschikt?
De Andrélon kleurmaskers zijn geschikt voor natuurlijk of geverfd haar, highlights, balayage en ombre. Het masker is ook geschikt voor krullen.

Kies een kleur die dicht bij je eigen haarkleur ligt en fris de kleur zo op. Het is helaas niet mogelijk om je haar lichter te kleuren. Het kleurmasker is niet hetzelfde als een haarkleuring en is dan ook niet bedoeld om je haar een andere kleur te geven.

Wil je weten welk kleurmasker bij jouw haarkleur past? Bekijk dan deze handige kleurtabel.

Zie je te weinig resultaat? Voor een groter kleurverschil kun je een tint donkerder gebruiken.

Zijn de Andrélon kleurmaskers geschikt voor het verven van grijs haar?
De kleurmaskers van Andrélon bieden geen grijsdekking. Het masker kleurt net genoeg om enkele grijzen haren te camoufleren.

Na hoeveel wasbeurten zie je resultaat?
Zowel op natuurlijk als geverfd haar zie je al na één wasbeurt effect. Het verkregen resultaat en de duurzaamheid na het gebruik zijn afhankelijk van je originele haarkleur en de conditie van je haar.

Hoe gebruik je de Andrélon kleurmaskers?

De Andrélon kleurmaskers zijn heel makkelijk in gebruik. In slechts drie stappen geef je je natuurlijke of gekleurde haar al een opfrisbeurt:

  1. Was je haar met je favoriete Andrélon shampoo en knijp vervolgens overtollig water uit je haar.
  2. Verdeel een ruime hoeveelheid van het kleurmasker gelijkmatig over je haar en laat 5 minuten inwerken. Draai de kraan even uit om water te besparen.
  3. Spoel het masker goed uit.

De kleurmaskers zijn geschikt voor natuurlijk of geverfd haar, highlights, balayage en ombre.

Moet je handschoenen dragen tijdens het aanbrengen van het kleurmasker?
Het Andrélon kleurmasker is veilig zonder handschoenen te gebruiken. Het is wel belangrijk om je handen na gebruik met warm water en zeep te wassen.

Je handen en nagels zouden niet moeten verkleuren bij het aanbrengen van het masker. Is dat wel gebeurd? Was je handen dan na gebruik zo vaak als nodig met warm water en zeep. Om je nagels te beschermen, kun je ze van tevoren ook insmeren met een crème of handschoenen dragen.

Geven de kleurmaskers vlekken op handdoeken of tegels?
Zijn er bij het aanbrengen van het kleurmasker vlekken of spetters op je handdoeken of badkamertegels gekomen? Was ze dan weg met water, reinigingsmiddel voor je badkamer of je normale wasmiddel. Als je vlekken niet direct wegwast, kan het masker permanente vlekken geven.

Verkrijgbaar in zeven natuurlijke kleuren

De Andrélon kleurmaskers zijn vanaf nu exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat. Kies de kleur die het dichtst bij je natuurlijke of geverfde haarkleur ligt om zo je haartint op te frissen. Het kleurmasker geeft je haarkleur een bepaalde gloed of ondertoon. Voor een sterker effect of net een ander kleurtje adviseren we je een kleur donkerder dan je eigen haarkleur te kiezen. Het is niet mogelijk om je haar lichter te kleuren dan je eigen haarkleur.

Ontdek het nu zelf en bestel de Andrélon kleurmaskers nu in onze webshop!  Ze zijn ook verkrijgbaar in onze winkels. Je vindt de kleurmaskers bij de haarkleuring.

left arrow left arrow
Showing > of results
close

Previous

Wat is de beste foundation?
close

Next

Nieuw bij Kruidvat! Natural & Easy haark...