BLOG Kruidvat

Nieuw bij Kruidvat! Natural & Easy haarkleuring

Read time: 1 minute
Posted on: 23/02/2021

Natuurlijke haarverf met fantastisch kleurresultaat

Wil jij je haar kleuren, maar dan wel op een zo natuurlijk mogelijke manier? Ga dan voor de Natural & Easy haarverf van Schwarzkopf. Hier vertellen we je alles over deze natuurlijke haarkleuring. Want deze haarverf bevat niet alleen tot 93%* ingrediënten van natuurlijke oorsprong (inclusief water), maar geeft ook nog eens een fantastisch kleurresultaat.

Wat zijn de voordelen van natuurlijke haarverf?

Als je je haar kleurt met een natuurlijke haarkleuring, gebruik je een product dat voor het grootste deel bestaat uit natuurlijke ingrediënten. Er zijn dus zo min mogelijk chemische stoffen gebruikt. En dat is minder schadelijk voor je haar.

En dat is nog niet alles, want de natuurlijke ingrediënten voeden en verzorgen je haar vaak ook. Hierdoor heb je niet alleen een mooie nieuwe haarkleur, maar ziet je haar er ook nog eens gezond en stralend uit.

Natural & Easy haarkleuring

Wil jij je haar kleuren met een natuurlijke haarverf? Ontdek dan nu Natural & Easy. Deze haarkleuring is sinds kort exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat.

De voedende en permanente haarkleuring zorgt voor een natuurlijk en langdurige kleurresultaat en 100% grijsdekking. Natural & Easy laat je natuurlijke haarkleur schitteren met tot 93%* ingrediënten van natuurlijke oorsprong (inclusief water). De overige ingrediënten zijn noodzakelijk om de kleur tot stand te brengen.

De voedende kleurcrème met lavendelwater uit Frankrijk bevat drie voorgemengde kleuren. De haarverf geeft je een natuurlijk kleurresultaat met levendige reflecties en 100% grijsdekking. Daarnaast krijg je bij de haarkleuring ook een verzorgende conditioner met Mediterraanse olijfolie en 97%* ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Deze maakt je haar zacht en geeft het een diepe voeding voor een schitterende, langdurige kleur.

Dit zijn de voordelen op een rijtje:

  • Voedende permanente kleuring tot 93% ingrediënten van natuurlijke oorsprong
  • Zorgt voor 100% grijsdekking
  • Vegan formule
  • Bevat geen siliconen of alcohol**
  • Wanneer mogelijk is er gebruik gemaakt van gerecycled en recyclebaar materiaal.     

Wil je het zelf ervaren? Bestel dan nu jouw favoriete kleur in onze webshop.

*Inclusief water
** Ethanol Alcohol         

left arrow left arrow
Showing > of results
close

Previous

Voorkom dat je haarkleur vervaagt en ontdek d...
close

Next

Wat zijn mee-eters en hoe verwijder je ze?