Kruidvat Blog

Je haar contouren is dé haartrend van dit moment

header hair contour

Verbeter de vorm van je gezicht met haarcontouring

Ben jij blij met de vorm van je gezicht? Nee? Dan is er nu een eenvoudige manier om daar iets aan te doen. Hair contouring is de oplossing als je niet tevreden bent met je gezichtsvorm. Dankzij deze haarkleuringstechniek lijkt de vorm van je gezicht anders. Hier leggen we je uit hoe het werkt en hoe thuis je eigen haar contourt. Alvast het hele Syoss Contour Color assortiment bekijken? Ga dan naar de webshop!

Onze tip: De kleuring zorgt voor een veelzijdig kleureffect dat je haar en looks accentueert net zoals bij de kapper. Syoss Contour Color maakt het professioneel haar contouren vanuit huis gemakkelijk met de speciaal geselecteerde Contour Brush.

Ben jij blij met de vorm van je gezicht?

Welke vorm heeft jouw gezicht? Heb je een rond koppie, is je gezicht langwerpig of is het eigenlijk wat te groot voor de rest van je lichaam? Met sommige aspecten van je gezicht ben je blij, maar andere probeer je het liefst te verbergen.

Contouren met make-up is al langer een manier om je gezichtsvorm anders te laten lijken. Met make-up accentueer je je pluspunten en camoufleer je je mindere kanten. Daar is nu een nieuwe manier van contouren bijgekomen: haarcontouring.

Wat is haarcontouring?

Haarcontouring is een haarkleuringstechniek die de vorm van je gezicht beter laat uitkomen. De techniek speelt met lichte en donkere tinten en laat je gezichtsvorm zo anders lijken. Donkere kleuren geven een schaduweffect en brengen zo diepte aan in je haar. Highlights benadrukken de sterke kanten van je gezicht zoals je jukbeenderen, ogen of kaaklijn.

Door de schaduweffecten van de donkere kleuren laat je je gezicht smaller of korter lijken. De donkere kleuren hebben een afslankend effect. Doordat de lichtere tinten het licht reflecteren laten zij je gezicht juist langer of breder lijken. Zo bepaal je zelf hoe je je gezichtsvorm wilt laten uitkomen.

Zelf je haar contouren!

Met Syoss Contour Color contour je je haar gemakkelijk zelf. Je hoeft hiervoor dus niet meer naar de kapper. De kleuring heeft een perfecte grijsdekking. In deze how-to video laten we je zien hoe je je haar gemakkelijk zelf thuis contourt.

De haarkleuring bestaat uit een 2-kleuren systeem met een intense basiskleur en een Contour Light om mee te contouren. Dankzij de speciale Contour Brush contour je je haar heel gemakkelijk zelf vanuit huis. De meegeleverde Salonplex conditioner geeft je haar daarna extra verzorging.

Let op: doe voor je je haar gaat kleuren altijd een allergietest en lees de veiligheidswaarschuwing op de achterzijde van de verpakking goed door. Volg bij het kleuren van je haar nauwkeurig de gebruiksaanwijzing

Benieuwd naar het hele SYOSS Contour Color assortiment? ga dan snel naar de webshop!

left arrow left arrow
Showing > of results
close

Previous Article

Makkelijk en natuurlijk je haar verven met Sc...
close

Next Article

Xelly beantwoordt de meest gestelde vragen ov...