BLOG Kruidvat

Haarinspiratie: 5 simpele looks met haarclips

Read time: 1 minute
Posted on: 15/05/2020

5 snelle en simpele kapsels met haarspelden

Wil je jouw kapsel nog leuker maken? Draag dan hippe haarspelden in je haar. Geen inspiratie? In deze video vol haarinspiratie zie je hoe je met verschillende haarspeldjes, haarschuifjes en haarclips vijf snelle en simpele looks maakt.

Look 1:

Haarspelden zijn altijd leuk om voor in je haar te dragen en je voorste plukjes mee vast te zetten. Maak een zijscheiding en toupeer je haar aan één kant. Maak de andere kant van je haar glad en zet hier twee of meer haarschuifjes met strass in.

Look 2:

Een hippe twist aan je hoge knot geven? Draag er haarschuifjes onder. Maak eerst een hoge staart. Draai de staart vervolgens tot een knot en plaats de haarschuifjes onder je knot, bijvoorbeeld een paar vrolijke haarschuifjes met verschillende kleuren steentjes.

Sfeerbeeld - Haarinspiratie 5 simpele looks met haarclips

Look 3:

Je kunt haarspeldjes natuurlijk ook boven je knot dragen. Draai de knotrolband in je haar voor een mooie, ronde knot. Zet deze vast en plaats de haarspeld van hout boven je knot.

Look 4:

Met een haarclip of -speld zet je makkelijk een halve staart vast. Wil je net even een andere halve staart? Haal de halve staart dan door de Ponytailloop. Doe vervolgens de roze, marmeren haarspeld over de haarelastiek voor een classy look.

Look 5:

De bekende klik-klak haarspeldjes zijn weer helemaal terug! Je kent de speldjes wel als handige accessoires om losse plukjes vast te zetten, maar ze zijn ook een superleuk mode-item. Maak een hoge staart, draai een pluk haar om de elastiek en zet deze vast. Plaats vervolgens verschillende klik-klaks in je haar voor een stijlvol effect.

Voor welk kapsel ga jij?

close

Previous

Beauty Masters aflevering 7 – Winning wimpers...
close

Next

Beauty Masters aflevering 8 – Blush & Fi...