BLOG Kruidvat

Bad hair day? Deze 5 haaraccessoires zijn je lifesavers

Leestijd: 2 minuten
Geplaatst op: 13/10/2020
Header_Bad hair day Deze 5 haaraccessoires zijn je lifesavers

Als je haar maar goed zit!

Werp jij ’s morgens een blik in de spiegel en weet je meteen wat voor dag het is? Je hebt van die dagen dat je haar zich echt niet wil gedragen er niks mee te beginnen lijkt. Maar niets is minder waar. Deze vijf haaraccessoires zijn namelijk je reddende engelen!

1 – Helemaal van nu: de scrunchie
Als je de laatste trends volgt, heb je hem vast al wel in huis. De scrunchie is dé haaraccessoire van dit moment. En je kunt er alle kanten mee op, want ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen. Aan de binnenkant van dit handige haarelastiek zit een kabelelastiek dat ervoor zorgt dat je haar minder snel afbreekt.

Werkt je haar niet mee? Zet het dan vast in een eenvoudige paardenstaart of knot met een opvallende scrunchie en je look is gered!

Onze tip: in deze set vind je een stoere scrunchie met panterprint, daarmee ga jij in de aanval tegen je ongetemde bos haar.

Sfeerbeeld_round_Bad hair day Deze 5 haaraccessoires zijn je lifesavers

2 – Combineren maar!
Wist je dat je met meerdere haarspeldjes heel simpel een leuke hairdo creëert? Steek de speldjes op een rij in je haar of creëer een opvallende vorm. De mogelijkheden zijn eindeloos! Gebruik bijvoorbeeld deze kleurrijke Kruidvat Klik-Klak Spelden. Met de verschillende kleurtjes maak je in een handomdraai een leuk kapsel.

3 – Je schuift ze zo in je haar!

Het bekende haarschuifje is een andere onmisbare haaraccessoire. In ons assortiment vind je altijd een schuifje dat bij jouw haarkleur past. En dat zorgt ervoor dat je ze ook heel makkelijk wegwerkt in een opgestoken coupe. Eigenwijze lokken zijn zo in een handomdraai getemd, en dat zonder dat ook maar iemand het ziet.

4 – De altijd makkelijke haarband
Wil je je haar uit je gezicht hebben én er fashionable uitzien? Ga dan voor de haarband. Zeker met deze fluwelen haarband zie je er stijlvol uit. Doe de knoop bovenop je hoofd voor een speelse look. Je kiest zelf of je je haar helemaal uit je gezicht haalt of nog enkele lokken voor de haarband doet voor een nonchalant effect.

5 – Omhoog ermee
Je haar opsteken ingewikkeld en tijdrovend? Nee hoor. Met deze gebogen haarklem steek je je haar in een handomdraai op. Het enige dat je hoeft te doen is je haar naar achteren te borstelen, het vervolgens omhoog te draaien en vast te zetten. Ideaal als je haar niet meewerkt en je weinig tijd hebt.

Fijne dag!

close

Previous

Smile! Lachen is gezond
close

Next

Wat is het geheim achter de klassieke Nivea c...