Kruidvat Blog

3 manieren om je haar uit je gezicht te houden

Header_3 manieren om je haar uit je gezicht te houden

Ontdek hier het gemak van de invisibobble

Raak jij ook snel geïrriteerd als je haar steeds in je gezicht zit? Het waait voor je ogen, komt in je mond en doordat je het steeds met je handen uit je gezicht haalt, wordt het ook nog eens statisch. Help! Wij komen to the rescue met drie handige hairdo’s en de nieuwste trend op het gebied van haarelastieken.

Maak kennis met de invisibobble!

Met invisibobble zorg je ervoor dat je haar de hele dag goed zit en heb je geen last meer van plukken haar die losraken. Deze haarring is dan ook ideaal voor het vastzetten van je haar. Dankzij de speciale technologie zakt de haaraccessoire niet uit je haar en veroorzaakt het geen knik. De invisibobble is afwasbaar en past bij elk haartype.

3 hairdo’s met de invisibobble

Ben je nieuwsgierig hoe je de invisibobble gebruikt? Check dan snel deze drie haarstijlen:

Look 1: een messy (half) hoge knot

Deze look ziet er easy uit, en dat is hij ook! Het enige dat je nodig hebt is een haarborstel of kam, een invisibobble en wat haarspeldjes.

Borstel je haar en pak alles vast in een staart bovenop je hoofd. Om het jezelf makkelijker te maken kun je je hoofd voorover buigen en je haar naar voren borstelen. Draai je haar in een knot en zet deze vast met de invisibobble. Vallen er wat te korte plukjes haar uit? Gebruik dan de haarspeldjes om deze vast te zetten.

Tip: Wil je liever een wat nonchalantere look? Gebruik dan alleen een deel van je haar voor de knot en laat de onderste helft loshangen. Eventueel kun je ook een paar plukken aan de voorkant loslaten, maar dan heb je natuurlijk wel weer wat haar in je gezicht.

Look 2: twee speelse staartjes of knotjes

Deze look is ideaal voor kinderen en je hebt er enkel een haarborstel of kam en twee invisibobbles voor nodig. Maak een middenscheiding. Pak het haar van de ene kant en zet dit vast in een hoge knot of paardenstaart. Doe dit daarna ook aan de andere kant. That’s it!

Look 3: een paardenstaart met meerdere kabelelastieken

Vind jij die kabelelastieken ook altijd zo op die telefoonsnoeren van vroeger lijken? Daar doen ze ons ook aan denken. Maar dat maakt wel dat ze gezien mogen worden. Heb je lang haar? Borstel al je haar dan bij elkaar in een start en zet deze ter hoogte van je nek vast met een invisibobble. Afhankelijk van de lengte van je haar doe je vervolgens nog een paar opvallende haarringen in je staart. Ze mogen gezien worden!

Sfeerbeeld-invisibobble 3
Sfeerbeeld- invisibobble
Sfeerbeeld- invisibobble 2

Ben jij benieuwd naar ons hele Invisibobble assortiment? Ga dan snel naar de webshop!

close

Previous Article

Zo houd je je blonde haar superblond
close

Next Article

Dit zijn de 4 must-have geuren van deze zomer