BLOG Kruidvat

3 easy & quick hairstyles

Eenvoudige en snelle hairdo’s

Naar de kapper gaan is nu even niet mogelijk. Wil je een quarantainekapsel voorkomen, maar zet je liever geen schaar in je haar? Bekijk dan deze video. Hierin laat haarstyliste Lisa-Maria je drie eenvoudige, snelle kapsels zien. Met deze tips creëer je hairdo’s waarbij je uitgroei, droge puntjes of futloze haar niet opvallen. Het enige dat je nodig hebt, zijn de juiste haaraccessoires.

Voordat je start, begin je met het borstelen en touperen van je haar. Dit is de basis van alle drie de haarlooks. Start met het ontklitten van je haar met de anti-klitborstel en toupeer de bovenkant van je haar met de puntkam voor meer volume.

Look 1: Hoe zorg je dat je uitgroei minder opvalt?

Wil je je uitgroei verbergen? Draag dan een haarband aan de voorkant van je hoofd. In de video laat Lisa-Maria zien hoe zij de haarband in het haar zet en geeft ze haar hairdo een leuke twist door met de linziclip een halve updo te maken.

De linziclip heeft een ronde bovenkant en dubbele, verborgen scharnieren, waardoor de klem een mooi uiterlijk heeft en stevig in je haar zit. Je kunt dit kapsel dus ook maken om je haar uit je gezicht te houden tijdens je thuiswork-out.

Look 2: Hoe breng je je haar weer in model?

Is het model uit je haar nu je laagjes of plukken aan de voorkant niet kunnen worden geknipt? Lisa-Maria maakt een kapsel waar de voorkant van je haar mooi is verwerkt in een staart met staartklem.

Look 3: Hoe verberg je de droge puntjes?

Om de droge puntjes van je (half)lange haar te verbergen, verwerk je ze in een knot. In de video laat Lisa-Maria zien hoe je drie vlechten in je haar maakt, die je verwerkt in een stijlvolle knot. Zet de knot vast met haarschuifjes. Gebruik schuifjes in de kleur van je haar, zodat ze niet opvallen.

Met welke snelle look geef jij je haar eenvoudig een touch-up?

left arrow left arrow
Showing > of results
close

Previous

Een haarmasker gebruiken? Ontdek hier wat het...
close

Next

Beauty Masters aflevering 4 – De perfecte wow...