Kruidvat Blog

Zo laat je jouw billen het beste uitkomen!

header ondergoed

De vorm van je billen bepaalt je ondergoed

Heb jij jouw billen wel eens goed in de spiegel bekeken? Nee? Toch maar eens doen, want de vorm van je billen bepaalt welk ondergoed het beste bij je past. In het juiste ondergoed komen je billen het mooist uit. Ontdek hier welke vorm jouw billen hebben.

Onze tip: De Anni Rolfi Katoen Highleg Slip is hoog uitgesneden bij je benen. Dit zorgt voor een fijne pasvorm en extra draagcomfort.

De vorm van je billen

De plek van je bekken en je heupbeenderen bepaalt de vorm van je billen. Ook de hoeveelheid vet, de onderliggende bilspieren en de verbinding met deze spieren aan je bovenbenen dragen bij aan de vorm.

Er zijn vijf vormen:

  • Staat de lijn tussen je heupbot en het buitenste dijbeen recht op elkaar? Dan heb je vierkante billen.
  • Lijken je billen op een V? De lijn van je bekken naar je heupen loopt dan iets naar binnen. Je hebt dan V-vormige billen.
  • Lijkt jouw figuur op een peer? Dan heb je waarschijnlijk A-vormige billen. Bij de heupbeenderen worden je billen dan breder.
  • Ronde billen zie je bij veel celebs. Het versterken van je bilspieren maakt je billen vaak ronder.
  • Het omgekeerde hartje lijkt op ronde billen, maar er zit meer volume aan de onderkant.

Welk ondergoed past bij jouw billen?

Heb je ontdekt welke vorm jouw billen hebbe? Dan gaan we naar de volgende stap, want bij elke vorm past een bepaald soort ondergoed.

Vierkante billen
Boxershorts zitten het meest comfortabel en laten je vierkante billen het beste uitkomen. Draag geen ondergoed met elastisch kant rond je benen. De stof hoopt gemakkelijk op en zit daardoor niet fijn. Ook trek je dan de aandacht naar je bovenbenen.

Tip: Kies bijvoorbeeld voor een katoenen short of de Anni Rolfi Invisible lijn.

V-vorm billen
Draag geen ondergoed met hoog uitgesneden openingen voor je benen. Je billen zijn dan niet genoeg bedekt. V-vormige billen lijken snel een beetje uitgezakt. Bedek daarom de onderkant van je billen voor extra stevigheid. Kies voor onderbroeken of boxershorts die net wat langer zijn. Je billen lijken dan voller.

Tip: De Midi en Maxi of een katoenen short zijn perfect voor V-vormige billen.

rond sfeerbeeld billen

A-vorm billen
Je billen zijn aan de onderkant voller. Draag daarom ondergoed met grote openingen voor je benen. Leg de nadruk op het deel boven je heupen en draag ondergoed met hoog uitgesneden beengaten. Draag geen ondergoed met elastische beengaten.

Tip: Kies bijvoorbeeld voor de Anni Rolfi Highleg Slip.

Ronde billen
Ronde billen vragen om genoeg stof aan de achterkant van het ondergoed. Anders verschuift het kruis naar achteren. Kies voor boxershorts met veel stretch. Soms kan een maat groter je billen net wat beter bedekken.

Tip: Voor ronde billen is de Anni Rolfi invisible boxer een goede keuze.

Omgekeerd hartje
Vermijd hoog uitgesneden beengaten. Kies voor een onderbroek of boxer die wat lager zit. Voor een push-up effect draag je een broekje dat net onder je billen uitkomt.

Voor billen die iets extra’s nodig hebben

Sommige billen kunnen wel iets extra’s gebruiken. Speciaal daarvoor is er corrigerend ondergoed. Dit speciale ondergoed ‘vormt’ je lichaam en verbergt zo probleemgebieden en cellulitis. Zo voel jij je mooi en zelfverzekerd!

Corrigerend ondergoed verbergt de delen van je lichaam waar je niet zo blij mee bent en geeft je het gestroomlijnde silhouet waar je van droomt. Je lijkt zo vaak zelfs een paar pondjes lichter! Daarnaast lift het je billen waardoor ze een mooie vorm krijgen.

Kun je corrigerend ondergoed elke dag dragen?

Soms hoor je dat corrigerend ondergoed niet goed voor je gezondheid is. Door de druk kunnen je organen samengeperst worden en kun je last krijgen van bijvoorbeeld reflux. Ook je zenuwen ondervinden soms hinder van de corrigerende kleding. Ons advies? Draag corrigerend ondergoed niet dagelijks of kies voor een minder strakke variant.

Heb je een belangrijke gelegenheid waar je er op je best uit wil zien? Dan kun je best een keertje corrigerend ondergoed dragen. Maar als je van plan bent uitgebreid te dineren is dit niet verstandig. Kies dan liever voor minder strakke kleding.

Tip: probeer ook eens de producten uit de Anni Rolfi Cotton Control lijn. Het ondergoed in deze lijn heeft corrigerende zones die je slanker laten lijken. Dit ondergoed zit minder strak dan corrigerend ondergoed, maar geeft je wel een mooi figuur.

Ben je benieuwd naar het hele Anni Rolfi ondergoed assortiment? Ga dan snel naar de website!

left arrow left arrow
Showing > of results
close

Previous Article

Liptips: alles over lippenstift
close

Next Article

Makkelijk en natuurlijk je haar verven met Sc...