BLOG Kruidvat

Ontdek de babysokjes die wél blijven zitten

Leestijd: 1 minuut
Geplaatst op: 18/10/2022

Ontdek de babysokjes die wél blijven zitten

Ken je dit? Je legt je kindje in zijn bedje of box met twee sokjes aan. Enkele seconden later heeft je kleintje er nog maar één aan of helemaal geen meer. Die leuke babysokjes kunnen nooit ver weg zijn, denk je. Maar ze zijn toch echt verdwenen. Maar ken je Kruidvat Baby Basics babysokjes nog niet? Deze sokjes zakken niet af, zien er leuk uit en zijn ook nog eens heel betaalbaar!

De perfecte pasvorm

Waarom gaan de sokjes van Kruidvat Baby Basics niet uit? Dat komt door hun pasvorm. Ze sluiten mooi aan om de babyvoetjes. Hierdoor blijven ze goed zitten en zakken niet af. Je kindje kan heerlijk bewegen, ontdekken en plezier maken zonder de sokken uit te trappelen. Zo heeft je kleintje nooit meer last van koude voetjes. Bekijk alle Kruidvat Baby Basics babysokjes direct online!

Babysokjes die wel blijven zitten

Dit zeggen mama’s & papa’s over de Kruidvat Baby Basics babysokjes:

“De enige babysokjes die fatsoenlijk aanblijven!”

“Ik koop geen andere babysokken meer. Deze zijn de enige die goed blijven zitten.”

“Na veel babysokjes geprobeerd te hebben, zijn dit de beste. Goed materiaal en het belangrijkste… ze zakken niet af.”

Praktische sokjes

De maat van de Kruidvat Baby Basics babysokjes komen in leeftijdsmaanden, dus zonder onoverzichtelijke maattabel. Bij de sokjes staat voor welke leeftijdscategorie, bijvoorbeeld 6 tot 12 maanden, ze geschikt zijn. Heel simpel dus.

Leuk om te geven én te krijgen

Babykleertjes zijn altijd al een populair kraamcadeau. Schattige, kleine sokjes zijn niet alleen leuk om te geven, maar ook altijd leuk om te krijgen. En dan vooral sokjes die niet afzakken, toch? De sokjes zijn er in verschillende kleuren en leuke prints. Dus er is iets leuks voor elke baby en mama of papa.

Shop de fijnste babysokjes bij Kruidvat

Kruidvat Baby Basics heeft naast de babysokjes een flinke collectie aan leuke babykleding. Naast die schattige sokjes vind je ook mutsjes, slaapzakken, hydrofiele doeken en nog veel meer. Wil je meer weten over de Kruidvat Baby Basics? Lees dan ook eens deze BLOG.

Vind je Kruidvat Baby Basics babysokjes in onze winkels of shop ze heel handig vanuit huis via onze webshop.

left arrow left arrow
Showing > of results
close

Previous

Spruw bij baby’s: wat kun je doen?
close

Next

Krentenbaard: wat kun je doen?