BLOG Kruidvat

Nutrilon’s meest geavanceerde formule: Nutrilon DuoBalans 2

Leestijd: 1 minuut
Geplaatst op: 10/03/2022

Ontdek Nutrilon’s nieuwe, innovatieve formule!

Nutrilon Prefea gaat plaatsmaken voor een nieuwe formule van Nutrilon, namelijk DuoBalans.

Over Nutrilon Duobalans

Nutrilon DuoBalans is de meest geavanceerde formule van Nutrilon. De opvolgmelk kun je combineren met borstvoeding. Borstvoeding is de beste voeding. Na 6 maanden kan er een moment komen dat je (gedeeltelijk) over wil stappen op opvolgmelk. Overleg met je consultatiebureau of arts om een goede balans te vinden als je dit product wil gebruiken.

Nutrilon DuoBalans, met melkvet, is bereid zonder toegevoegde palmolie én zit in eenhandige verpakking die volledig recyclebaar is. Die nieuwe formule is dus ook goed nieuws voor het milieu.

Welke ingrediënten zitten er in Nutrilon DuoBalans?

We hebben te maken met een wettelijk verplichte samenstelling van ingrediënten en daarnaast mogen ingrediënten aan de formule worden toegevoegd. Ook deze ingrediënten worden gereguleerd en in de gaten gehouden, want ze moeten natuurlijk wel geschikt zijn voor je baby.

De nieuwe opvolgmelk van Nutrilon is bovendien als enige bereid met een uniek fermentatieproces. Nutrilon DuoBalans 2 bevat een unieke combinatie van 2’FL en natuurlijke 3’GL vezels, deze 3’GL vezels zijn uit dit fermentatieproces ontstaan.

Wist je dat: Nutrilon het enige merk babyvoeding is met een eigen onderzoekscentrum in Nederland?

Vragen over het overstappen?

Heb je vragen over het overstappen op (andere) opvolgmelk? Dan kun je 24 uur per dag en 7 dagen in de week terecht bij de voedingskundigen van Nutricia. Zij kunnen al je vragen met liefde beantwoorden, hoe laat je ook belt.

left arrow left arrow
Showing > of results

*KOAG/KAG-nr. 379-0322-1175

close

Previous

Mamadagboek aflevering 2 – Bevallen
close

Next

Mamadagboek aflevering 3 – De kraamlijs...