Kruidvat Blog

Steun Operation Smile en help wereldwijd kinderen met een hazenlip!

header Operation smile

Elk kind verdient een mooie glimlach!

Wat is Operation Smile?

Operation Smile is een goed doel dat sinds 1982 in ontwikkelingslanden gratis behandelingen geeft aan kinderen die zijn geboren met een hazenlip (schisis). Volgens Operation Smile heeft ieder kind met schisis recht op een veilige behandeling. Het goede doel heeft een wereldwijd netwerk van vrijwillige (medische) professionals die elk jaar honderdduizenden uren aan de zorg voor kinderen over de hele wereld besteden. Zo hebben deze kinderen weer zicht op een goede toekomst waarin ze zonder problemen kunnen eten, drinken en spreken. Om dit waardevolle, soms levensreddende werk te blijven doen, kan Operation Smile onze hulp goed gebruiken.

Zo steun jij Operation Smile

Wil jij bijdragen aan een mooie toekomst voor kinderen in ontwikkelingslanden die zijn geboren met schisis? Steun dan Operation Smile op een van de volgende manieren:

  • Doneer Jouw spaarpunten
  • Koop Gravitamon in onze webshop of in een van onze Kruidvat winkels. Gravitamon doneert van 26 april t/m 9 mei 2021 per gekocht product 1 euro aan Operation Smile.

Uit onderzoek* is gebleken dat het gebruik van meer dan 400 μg foliumzuur per dag gedurende drie maanden rond de conceptie zorgt voor een verminderd risico op een gespleten lip met of zonder gespleten gehemelte. Gravitamon werkt daarom graag mee aan deze actie voor Operation Smile.

*bron: https://www.henw.org/artikelen/foliumzuur-en-schisis Bestel direct hieronder jouw Gravitamon:

left arrow left arrow
Showing > of results
close

Previous Article

Kruidvat Kraamvragen
close

Next Article

Kruidvat zwangerschapskalender