BLOG Kruidvat

Steun Operation Smile en help wereldwijd kinderen met een hazenlip!

Leestijd: 1 minuut
Geplaatst op: 16/03/2021
header Operation smile

Elk kind verdient een mooie glimlach!

Wat is Operation Smile?

Operation Smile is een goed doel dat sinds 1982 in ontwikkelingslanden gratis behandelingen geeft aan kinderen die zijn geboren met een hazenlip (schisis). Volgens Operation Smile heeft ieder kind met schisis recht op een veilige behandeling. Het goede doel heeft een wereldwijd netwerk van vrijwillige (medische) professionals die elk jaar honderdduizenden uren aan de zorg voor kinderen over de hele wereld besteden. Zo hebben deze kinderen weer zicht op een goede toekomst waarin ze zonder problemen kunnen eten, drinken en spreken. Om dit waardevolle, soms levensreddende werk te blijven doen, kan Operation Smile onze hulp goed gebruiken.

Zo steun jij Operation Smile

Ieder jaar organiseert Kruidvat een doneeractie voor dit mooie goede doel. Wil jij bijdragen aan een mooie toekomst voor kinderen in ontwikkelingslanden die zijn geboren met schisis? Steun dan Operation Smile op een van de volgende manieren:
Doneer Jouw spaarpunten. Dit kan het hele jaar door.
• Koop Elmex in onze webshop of in een van onze Kruidvat winkels. Elmex doneert van 23 mei t/m 5 juni 2022 per gekocht product 0.20 euro aan Operation Smile. Dit gaat automatisch en je hoeft hier niets voor te doen.
• Je kunt er ook voor kiezen om bij je online bestelling 1.00 extra te doneren aan Operation Smile. Dit kom je vanzelf tegen bij het afrekenen.

left arrow left arrow
Showing > of results
close

Previous

Kruidvat Kraamvragen
close

Next

Kruidvat zwangerschapskalender