Kruidvat Blog

Back to school! Deze items mogen niet in je schooltas ontbreken

Header_Back to schoolA

Dit zijn de must-haves voor in je schooltas

Het nieuwe schooljaar staat weer voor de deur. Het vorige is een beetje gek afgesloten door alle coronamaatregelen, maar we gaan nu weer langzaam back to normal. Zorg dat je goed voorbereid bent en begin het nieuwe schooljaar fris! Met onze handige checklist weet je zeker dat alle benodigde schoolspullen in je tas zitten.

Wat neem je mee naar school?
Deze vraag stel je jezelf waarschijnlijk elke dag weer. Welke spullen heb je die dag nodig en wat moet je meenemen? Dit zijn de belangrijkste items:

  • Je schoolboeken en schriften. Neem alleen de boeken mee voor de vakken die je die dag hebt. Heb je een kluisje? Heel handig, want dan hoef je niet de hele dag met al je zware boeken te sjouwen. Vergeet ook niet om je schriften of collegeblok mee te nemen. Het voordeel van een collegeblok is dat je deze voor al je vakken kan gebruiken. Dat scheelt ruimte!
  • In je agenda zie je precies welke vakken je hebt en schrijf je je huiswerk op. Niet vergeten dus!
  • Naast je agenda is het ook handig om een weekplanner te gebruiken. Deze is ideaal bij de voorbereiding op je toetsweek, het bijhouden van je to-do-lijstje en nog veel meer! Op een planner kun je alles kwijt waar in je agenda geen ruimte voor is.
  • Om je huiswerk op te schrijven en aantekeningen te maken heb je natuurlijk wel een pen of potlood nodig. Koop een etui en stop hier de belangrijkste schrijfwaren in. Vergeet ook niet om altijd een passer en geodriehoek bij je te hebben. Daarnaast mag een markeerstift ook niet ontbreken. Je wilt natuurlijk wel de belangrijkste deadlines in je agenda kunnen markeren.
  • Heb je gym? Vergeet dan niet om je gymspullen mee te nemen.
Sfeerbeeld_round_Back to schoolB
  • Waarschijnlijk heb je een schoolpas en je moet natuurlijk altijd je ID bij je hebben. Neem daarom je portemonnee mee. Ook handig als je in de pauze iets te eten wilt halen. Vergeet daarnaast niet om je sleutelbos mee te nemen. Je wilt niet zonder je fiets-, kluis- en huissleutel zitten.
  • Ook je telefoon mag je natuurlijk niet vergeten. Neem daarnaast een oplader en oortjes mee. Ideaal als je bijvoorbeeld muziek wilt luisteren tijdens een tussenuur.
  • Op school ben je de hele dag druk en zeker als je net gym hebt gehad, is het best lekker om je even op te frissen. Neem daarom altijd wat deo mee en eventueel wat make-up en een haarborstel om je look bij te werken. Het is ook altijd handig om wat maandverband en/of tampons in je tas te hebben voor onverwachte momentjes van jezelf of je vriendinnen.

Zo ben jij helemaal klaar voor een nieuwe schooldag!

Shop je schoolspullen bij Kruidvat!

Wist je dat we bij Kruidvat ook een ruim assortiment met schoolspullen hebben? Je vindt bij ons de leukste pennen, schriften, collegeblokken, kaften en agenda’s met leuke prints en opdrukken van bijvoorbeeld Donald Duck of je favoriete voetbalclub. Ga dus snel naar één van onze winkels en haal wat je voor het nieuwe schooljaar nodig hebt nu in huis.

Ben jij benieuwd naar ons hele assortiment? Ga dan snel naar de winkel!

close

Previous Article

4 lekkere tussendoortjes voor je baby
close

Next Article

Wanneer knip je voor de eerste keer de nagelt...