BLOG Kruidvat

Met Kruidvat Biologische babyvoeding geef je je kleintje iets goeds

Read time: 1 minute
Posted on: 31/05/2017
Kruidvat Biologische Babyvoeding

Met Kruidvat Biologische babyvoeding geef je je kleintje iets goeds

Kunstmatige kleurstoffen, aroma’s, conserveermiddelen en zout. Daar dacht je waarschijnlijk níet aan als je het hebt over babyvoeding. Als je dit soort zaken niet in het hapje van je kleine wilt, kun je natuurlijk zelf koken. Maar het kan ook makkelijker en heel betaalbaar met Kruidvat Biologische babyvoeding. We willen je graag kennis laten maken met Kruidvat Biologische fruithapjes en maaltijdpotjes. Makkelijk, voor een Kruidvat-prijsje en heel gezond. Want kleurstoffen, aroma’s en conserveermiddelen, die doen we er niet in. Een groot deel van onze biologische babyvoeding mag zelfs het EKO-keurmerk dragen!

Waarom biologisch?

• In biologische producten zitten geen kleur-, geur- en smaakstoffen. • Biologische producten bestaan alleen uit natuurlijk ingrediënten.

• Er worden geen genetisch gemodificeerde organismen gebruikt of afgeleiden daarvan.

• Er worden zo min mogelijk hulpstoffen gebruikt, alleen wanneer deze technisch onmisbaar zijn. Dus alleen als het echt niet anders kan.

• Biologische producten zijn niet doorstraald.

Keurmerk biologische producten

EU biologisch keurmerk

Weet je trouwens dat biologische producten streng worden gecontroleerd? Als ze ok zijn bevonden krijgen ze een keurmerk. Kruidvat Biologische babyvoeding draagt het keurmerk van biologische producten. Dit keurmerk op de potjes en peutermenu’s garandeert dat de producten aan alle eisen voldoen voor biologische productie. Er is rekening gehouden met natuur, milieu en dierenwelzijn. Ook alle ingrediënten worden hierop gecontroleerd. Van gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen of kunstmest bij de teelt, is geen sprake.

Puur zonder aroma’s

De fruithapjes en maaltijden hebben heerlijke, pure smaken. We brengen de maaltijden niet op smaak met aroma’s, maar met kruiden zoals oregano, peterselie en basilicum. Kruidvat biologische producten bevatten geen conserveermiddelen. We maken ze langer houdbaar door ze goed te verhitten.

Probeer ze!

Kruidvat heeft 2 heerlijke biologische fruithapjes, 6 smakelijke biologische maaltijdpotjes en 4 biologische peutermenu’s. Daarnaast hebben we biologisch diksap en biologische rijstwafels in ons assortiment. Naast hapjes met biologisch, diervriendelijk vlees zijn er ook vegetarische maaltijden waarin bijvoorbeeld lekkere mozzarella of Parmezaanse kaas is verwerkt. Probeer ze nu laat je kleintje genieten met een goed gevoel. Bekijk het assortiment Kruidvat Biologische Babyvoeding assortiment

left arrow left arrow
Showing > of results
close

Next

Ontdek de babysokjes die wél blijven zitten