BLOG Kruidvat

10 fijne anti-zonnebrandcrèmes voor je baby en kind

Leestijd: 1 minuut
Geplaatst op: 08/09/2020
Header__

De beste zonbescherming voor je kinderen

De huid van je kinderen is gevoeliger en dunner dan je eigen huid. Het mechanisme om schade door uv-stralen te herstellen werkt bij een kinderhuid nog niet goed. Het is daarom extra belangrijk om je kinderen goed te beschermen tegen de zon. Daarom hebben we hier voor jou 10 fijne zonbeschermingsproducten voor kids op een rijtje gezet.

Waar moet je op letten bij het kopen van zonbescherming voor je kinderen?

Smeer je kinderen vóórdat ze de zon in gaan altijd goed in met een anti-zonnebrand met minimaal SPF 30 en herhaal het insmeren elke twee uur. Omdat een kinderhuidje sneller geïrriteerd raakt door bijvoorbeeld parfum, bevatten zonnebrandmiddelen voor kinderen en baby’s vaak minder toegevoegde stoffen.

1. Kruidvat Solait Kids SPF50+ Sunmilk biedt hoge bescherming voor de zeer lichte huid. De zonnebrandmelk bevat vitamine E en zit in een handige kleine verpakking die je makkelijk meeneemt.

2. Is je kindje een echte waterrat en zit hij of zij het liefst de hele dag in het water te spelen? Kies dan voor de Kruidvat Solait Kids Water & Fun SPF30 High Sunmilk. Deze extra waterresistente zonnemelk bevat vitamine E en biedt een hoge bescherming voor de zeer lichte huid.

3. Wil je je kind direct na het zwemmen goed insmeren? De Biodermal Kids SPF50+ Zonnespray is zelfs op een natte huid goed aan te brengen. De formule is water- en zandresistent.

4. Veroorzaakt dat plakkende zand bij je kinderen ook altijd een jeukend gevoel? Gebruik dan de zandafstotende Ambre Solaire Kids SPF50+ Anti-Zand Zonnespray. De hypoallergene formule is zeer waterresistent en beschermt de tere kinderhuid.

5. Zijn jij en je kinderen gek op de vertrouwde Zwitsal-geur? Ga dan voor de Zwitsal Sun SPF30 Zonnecrème. De verzorgende en waterresistente anti-zonnebrand is makkelijk smeerbaar en plakt niet.

Sfeerbeeld

6. Ga je liever voor een zonbescherming zonder parfum? Neem dan de verzorgende en waterresistente Zwitsal Sun 0% Parfum SPF50+ Zonnecrème. De crème is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige baby- en kinderhuid en is ook geschikt voor het gezichtje.

7. Wil je zeker weten dat je geen plekjes vergeten bent? Gebruik dan de NIVEA SUN Kids Protect & Play SPF50 Gekleurde Roll-on. Dankzij de groene kleur zie je precies welke delen je al ingesmeerd hebt. De roll-on maakt het aanbrengen heel makkelijk. En wees gerust, de groene kleur verdwijnt na het insmeren snel.

8. Bang voor vlekken in je kleding door uv-filters? De vernieuwde formule van de NIVEA SUN Kids Protect & Hydrate SPF50+ Roll-on maakt het makkelijker om deze vlekken uit kleren te wassen. De roll-on is makkelijk aan te brengen en beschermt tegen zonnebrand en andere huidschade door de zon.

9. Gebruik je liever een spray? Neem dan de Vision Every Day Sun Protection SPF 50 Kids Color Spray. De zeer waterbestendige zonbescherming bevat vitamine E en is ongeparfumeerd.

10. Wil je je jonge kind goed beschermen met een grotendeels natuurlijk product? De Vision Baby & Young Kids SPF50+ Lotion is 100% parfumvrij en maar liefst 74% van de uv-filters zijn van natuurlijke oorsprong. De zonnelotion is speciaal ontwikkeld voor de kwetsbare baby-en kinderhuid.

Ben jij benieuwd naar ons hele Mooi en Verzorgd assortiment? Ga dan snel naar onze webshop!

close

Previous

Hoe vroeg kun je een zwangerschapstest doen?
close

Next

Hoe kies je de juiste luiermaat?