Kruidvat Blog

Met de Kruidvat Luiertaart verrassen we kersverse ouders met een hele bijzondere (k)raamvisite

Header_de kruidvat luier campagne

Met de Kruidvat Luiertaart geven we de kersverse ouders Romano en Shawnee een onvergetelijk bezoek. In deze tijden van coronamaatregelen hebben jonge ouders en zwangeren het, net als vele anderen, niet gemakkelijk. Ze leven in grote onzekerheid met veel zorgen waardoor deze periode misschien niet is geworden zoals ze verwacht hadden. Daarom hebben wij de online campagne ‘De Kruidvat Luiertaart’ gestart.

Zwanger tijdens de coronacrisis

De coronamaatregelen hebben een enorme impact. Alleen de nodige echo’s worden nog gemaakt. En alleen de zwangere mag naar de afspraak, de partner mag niet mee. Er is onzekerheid over waar te bevallen en tijdens de kraamtijd kunnen dierbaren niet op kraamvisite en het kleine wonder in de armen nemen. Heel anders dan dat de jonge ouders zich hadden voorgesteld. Daarom geeft Kruidvat deze ouders een steuntje in de rug met de Kruidvat Luiertaart.

Een jaar lang gratis luiers

Samen met beste vrienden Jeremiah en Felicia overvallen we thuis Shawnee en Romano, de kersverse ouders van baby Jaylinn. We hebben meerdere verrassingen voor ze. Getoond op een groot TV-scherm delen dierbaren videoboodschappen waarin ze laten weten het stel enorm te missen en er voor hen te zijn. Ook als dit nu fysiek niet kan. Het stel is zichtbaar geraakt en geëmotioneerd door dit gebaar, want wat is er mooier dan dit geluk met elkaar te delen. De (k)raamvisite wordt afgesloten met een enorme luiertaart en als kers op de taart een jaar lang gratis Kruidvat luiers! Zodat ze zich dáár in ieder geval geen zorgen over hoeven te maken.

Doe ook mee

Maar zij zijn niet de enigen. Ken of ben jij ook iemand die net bevallen of in verwachting is en die ook wel een steuntje in de rug kan gebruiken? Ga dan naar de actiepagina www.kruidvat.nl/luiertaart en geef jezelf of die persoon op. Want wie weet komen we de volgende keer jullie verrassen.

left arrow left arrow
Showing > of results
close

Previous Article

Groot nieuws: onze Kruidvat luiers hebben een...
close

Next Article

De juiste babyvoeding bij voedselallergieën