Zwitsal Naturals Shampoo & Wasgel getest – Wat vinden we ervan?

En wat vinden ze ervan?

We willen het beste voor onze baby’s en een goede verzorging staat daarbij natuurlijk op nummer 1! De juiste shampoo gebruiken is belangrijk, zeker wanneer je baby een gevoelige huid heeft.

Zwitsal Naturals shampoo en wasgel zijn vrij van parabenen, kleurstoffen, zeep en SLES schuimmiddel. Het is ook dermatologisch getest, en hypoallergeen en pH-huidneutraal. Dus ook geschikt voor pasgeboren kindjes!

Maar wat vinden ouders ervan? Bekijk het in deze aflevering van Wat Vinden We Ervan?

Het testpanel

In dit testpanel testen drie ouders de Zwitsal Naturals Shampoo & Wasgel. De ouders bespreken hoe ze het product hebben ervaren tijdens het wassen van hun kind. Ruikt het net zo lekker zoals we van Zwitsal gewend zijn en wat is dit voor een nieuwe verpakking? Wat gebruiken ze normaal? Kijk hier mee naar de bevindingen van deze ouders!

Wat gebruik je nu? “Ik gebruik nu ook shampoo en wasgel, alleen is dat niet ‘Natural. Ik vind dit toch wel belangrijk.” “Ik gebruik voor mezelf wel ‘natuurlijke producten als het kan, en je wil toch ook het beste voor kindje.”

De shampoo heeft ook een ICEA keurmerk, dan weet je zeker dat minimaal 98% van het product van natuurlijke oorsprong is. Goed om te weten! Het heeft een makkelijk doseerbaar pompje wat zo met één hand te gebruiken is. Handig bij het multitasken! Ook fijn, er zit een slotje op dus het lekt niet in je tas als je het meeneemt. Ontdek snel welke beoordeling de ouders hebben gegeven!

Bekijk uit de categorie Baby & Kind ook:

Reageer