Tip voor de babykamer: Kruidvat fototegels

Header - Tip voor de babykamer! Kruidvat fototegels

Persoonlijke wanddecoratie

Ben je in verwachting en al druk bezig met het inrichten van de babykamer? Ontdek dan nu onze leuke fototegels. Hiermee maak je heel eenvoudig unieke fotodecoratie voor aan de muur. Ontdek er hier alles over.

Je foto’s mogen gezien worden

Even eerlijk, hoeveel foto’s heb jij op je telefoon staan? Vast honderden of misschien zelfs wel duizenden. Zonde toch als al die mooie herinneringen op je smartphone blijven staan? Ze verdienen namelijk een plekje aan de muur.

Met Kruidvat tegels maak je in een handomdraai prachtige wanddecoratie. Je kiest zelf of je een foto over meerdere tegels verspreidt of dat je voor elke tegel een andere leuke foto kiest. De fototegels zijn 20 bij 20 centimeter groot en worden per minimaal 4 stuks geleverd. Je bevestigt ze eenvoudig aan de muur met behulp van ons unieke clipsysteem. Je hangt de tegels op met de meegeleverde wandstickers. De fototegels zijn eenvoudig schoon te maken.

Sfeerbeeld - Tip voor de babykamer! Kruidvat fototegels

Voor de babykamer is het superleuk om wat eigen foto’s aan de muur te hangen en ze aan te vullen met bijvoorbeeld mooie plaatjes van Pinterest.

Ook leuk: een fotocollage

Het is ook tof om foto’s te combineren met vrolijke illustraties of inspirerende quotes. Met de collagetegels stel jij je collage zo samen dat hij perfect bij de babykamer past. In onze online editor hebben we alvast een paar thema’s klaargezet die je eenvoudig verder naar wens personaliseert. Zo maken we het ontwerpen van je eigen babycollage nog makkelijker.

Toe aan iets nieuws?

Is je kindje geboren en wil je bestaande fototegels vervangen? Dan is het goed om te weten dat dit heel eenvoudig is dankzij ons clipsysteem. Bestel de nieuwe tegels, haal je oude fototegels van de muur en vervang ze door de nieuwe. Ook voeg je zo gemakkelijk een nieuwe foto toe aan je collage. Zo heb je altijd de leukste foto’s aan de muur van je babykamer!

Extra tip: de Kruidvat tegels zijn ook leuk om cadeau te doen, bijvoorbeeld als kraamcadeau of als bijzonder cadeautje voor opa en oma. Bekijk hier de Kruidvat tegel giftboxen. 

Meer weten en direct bestellen? Ga dan snel naar onze Fotoservice.

Bekijk uit de categorie Baby & Kind ook:

Reageer