Speciaal voor de gevoelige billetjes – Pampers Aqua Pure babydoekjes.

Welkom bij het ‘Baby-café’

Wie houdt er nou niet van een verassing? Deze mama’s wel in ieder geval! Ze gaan een product testen uit de rode ‘box’. Dit keer mogen de mama’s de “Aqua Pure” babydoekjes van Pampers uitproberen.

De speciale babydoekjes bestaan uit 99% water en zijn hypoallergeen. Dat betekent dat de doekjes geschikt zijn voor baby’s met kans op allergische reacties. “Ondanks dat Féli altijd last had van huiduitslag, heeft ze daar nu geen last meer van”, valt mama Ilse op. De babydoekjes zijn niet alleen voor je mond maar ook voor de handjes en gezicht! De kinderen kunnen er niet van afblijven!

Tijd om de babydoekjes thuis te testen. Wat gelijk opvalt is dat de doekjes makkelijk uit de verpakking te halen zijn. Ze voelen zacht aan op de huid. “Doordat er geen parfum in de doekjes zitten en ze voor 99% uit water bestaan, durf ik ze ook voor Mels haar mond te gebruiken”, verteld mama Esther.

De moeders zijn vooral enthousiast over de doekjes omdat ze ecologisch en verantwoord zijn voor hun baby. Ze geven een gemiddelde van vierenhalf sterren!

Bestel jouw Pampers Aqua Pure babydoekjes direct hieronder:

Bekijk uit de categorie Baby & Kind ook:

Reageer