Ontdek de babysokjes die wél blijven zitten

babysokjes die blijven zitten

Ontdek de babysokjes die wél blijven zitten

Ken je dit? Je legt je kindje in zijn bedje of box met twee sokjes aan. Enkele seconden later heeft je kleintje er nog maar één aan of helemaal geen meer. Die leuke babysokjes kunnen nooit ver weg zijn, denk je. Maar ze zijn toch echt verdwenen. Maar ken je Bambino babysokjes nog niet? Deze sokjes zakken niet af, zien er leuk uit en zijn ook nog eens heel betaalbaar!

Perfecte pasvorm

Waarom gaan de sokjes van Bambino niet uit? Dat komt door hun pasvorm. Ze sluiten mooi aan om de babyvoetjes. Hierdoor blijven ze goed zitten en zakken niet af. Je kindje kan heerlijk bewegen, ontdekken en plezier maken zonder de sokken uit te trappelen. Zo heeft je kleintje nooit meer last van koude voetjes. Bekijk alle Bambino babysokjes direct online!

Babysokjes die wel blijven zitten

Dit zeggen mama’s & papa’s

“De enige babysokjes die fatsoenlijk aanblijven!”

“Ik koop geen andere babysokken meer. Deze zijn de enige die goed blijven zitten.”

“Na veel babysokjes geprobeerd te hebben, zijn dit de beste. Goed materiaal en het belangrijkste… ze zakken niet af.”

Praktisch

Bambino werkt met maten in leeftijdsmaanden, dus zonder onoverzichtelijke maattabel. Bij de sokjes staat voor welke leeftijdscategorie, bijvoorbeeld 6 tot 12 maanden, ze geschikt zijn. Heel simpel dus. De sokjes zijn er in verschillende kleuren en leuke prints.

Leuk om te geven én te krijgen

Babykleertjes zijn altijd al een populair kraamcadeau. Schattige, kleine sokjes zijn niet alleen leuk om te geven, maar ook altijd leuk om te krijgen. En dan vooral sokjes die niet afzakken, toch?

Tip!

Bambino heeft een leuke collectie babykleding. Vind je Bambino babykleding niet in jouw favoriete Kruidvat-winkel? Check dan Kruidvat online.

Bekijk uit de categorie Baby & Kind ook:

Reageer