Olvarit – Wat vinden we ervan?

Pure ingrediënten en duidelijk herkenbare smaken

Bij de groente- en fruitpotjes en zakjes van Olvarit speelt altijd één groente- of fruitsoort de hoofdrol. Leuk, want zo leert je kindje de groente- en fruitsoorten één voor één te herkennen en waarderen. Dit helpt bij het ontwikkelen van gezonde eetgewoonten.

Geen conserveringsmiddelen

De nieuwe knijpzakjes zitten boordevol fruit en hebben een transparante verpakking, en niet te vergeten, erg handig voor onderweg! Net als de knijpzakjes zitten de potjes ook boordevol groenten en fruit. Alle ingrediënten worden met de grootste zorg geteeld. Daarvoor werkt Olvarit samen met boeren die precies weten wat er komt kijken bij het produceren van babyvoeding. Dat betekent dus geen conserveringsmiddelen en voldoende afstand van vervuilende omgevingen zoals snelwegen.

“Wat vinden we ervan?”

De ouders wilden zelf ook graag weten wat zij aan hun kinderen gaven. Magalie zegt: “Ik moet zeggen ik vond het wat flauw smaken”, waarop Sylvana zegt: “Maar het is ook natuurlijk niet voor volwassenen bedoeld.” Nou en dat klopt, kindjes hebben meer smaakpapillen dan volwassenen, vandaar dat er geen suikers en zout wordt toegevoegd aan de Olvarit potten en knijpzakjes. De ouders zijn erg tevreden. Sylvana zegt: “Nou hij is normaal super kieskeurig, maar dit is echt iets goeds!” Mo vult aan met: “Het bevalt goed, het smaakt goed, ik zou het zeker aanbevelen.”

Bekijk uit de categorie Baby & Kind ook:

Reageer