Kruidvat Blog

Met je kindje genieten van een zomerse dag? Dit moet je meenemen

Headerbeeld Zwitsal Philips Avent warme dag

Een goede voorbereiding…

Het zonnetje begint al steeds feller te worden en dan willen je kindjes weer graag buiten spelen. Lekker ravotten op het gras of een lange wandeling met mama en papa. Het kan tijdens deze mooie lentedagen allemaal. Als je met je kleintje op gaat, moet je wel het een en ander meenemen. Hier ontdek je wat.

De beste zonbescherming voor je kindje

De babyhuid is teer en kwetsbaar en daarom is het belangrijk om haar goed te beschermen. Het is natuurlijk het allerbeste om je kindje helemaal uit de zon te houden, maar dat lukt niet altijd. Belangrijk is dan om je kindje in te smeren met een zonnecrème.

Zwitsal SPF50+ Zonnecrème is een verzorgende en waterresistente zonnebrand met factor 50+ voor je kindje. De crème is makkelijk smeerbaar en plakt niet. Deze zonnecrème met uv A- en uv B-filter is dermatologisch getest en hypoallergeen. Natuurlijk met de vertrouwde Zwitsal-geur, maar ook verkrijgbaar in een 0% parfum variant. Voor een knuffelzacht gezichtje en huidje is goede bescherming ook bij lichte bewolking belangrijk.

Genoeg drinken is ook belangrijk

Vooral tijdens warme dagen is hydratatie ontzettend belangrijk. De drinkbeker van Philips Avent helpt peuters zonder te morsen bij de overgang naar drinken als een volwassene. Het antilekventiel wordt met de lip geactiveerd, zodat je kleintje langs de hele rand van de beker kan drinken. Is je kleintje nog te jong hiervoor? Dan is de tuitbeker van Philips Avent een goede oplossing. Met de zachte handvaten en de flexibele siliconen drinktuit met ventiel kunnen ze zonder te lekken zelf leren drinken.

Vieze handjes of gezichtjes?

Van top tot teen plakken door een ijsje of onder het zand van de zandbak, tsja je kleintje wordt wel eens vies. De snoetenpoetsers van Zwitsal zijn hier ideaal voor. Ze maken het snoetje hygiënisch schoon, zijn makkelijk in gebruik en helpen de huid te beschermen tegen uitdrogen. Ideaal om de handen en het gezicht tussendoor snel en op milde wijze schoon te maken. Wat natuurlijk nog extra leuk gemaakt wordt door de Frozen-verpakking.

Sfeerbeeld warme dag rond

Moe na een dagje buiten spelen?

Na een energieke dag buiten spelen is het tijd voor een dutje. Fopspenen bieden een kalmerende werking. Het zuigen stimuleert de productie van serotonine: een hormoon dat zorgt voor een gevoel van kalmte en rust. Het geruststellende en ontspannende effect van een fopspeen kan helpen om je kleintje in slaap te sussen.

Neem voor extra comfort de Snuggle van Philips Avent, een fopspeen met zacht knuffeldiertje. De knuffel is gemaakt van zacht stof en de verzwaarde pootjes zorgen dat de fopspeen op zijn plek blijft. Zo kan je kleintje op weg naar dromenland en dromen over de leuke dag die hij heeft beleefd in het zonnetje.

Ben jij benieuwd naar ons hele babyverzorging assortiment? Ga dan snel naar de webshop!

close

Vorige

De 5 meest voorkomende huidproblemen tijdens ...
close

Volgende

Tips voor het goed voorbereiden van het badje...