Maak tandenpoetsen leuk!

OralB tandenpoetsen kinderen

Leer je kinderen de juiste poetstechniek aan

De tandjes poetsen van je kindje, hoe gaat dat bij jou thuis? Is het een feestje of meer een gevecht? Het laatste? Maak tandenpoetsen dan leuker met de vrolijke elektrische tandenborstels van Oral-B en de Disney Magic Timer App. Zo leert je kindje goed tandenpoetsen.

Beginnen met tandenpoetsen

Vanaf het moment dat het eerste melktandje van je kindje doorkomt, begin je met tandenpoetsen. Je kindje is dan nog te jong om het zelf te doen. Vanaf een jaar of twee is het goed dat kinderen zelf gaan tandenpoetsen. Vaak willen ze het dan ook ‘zelluf’ doen. Stimuleer deze gezonde keuze. Want zo leren ze van jongs af aan goede poetsgewoonten.

Tandenpoetsen kinderen

Elektrisch tandenpoetsen is het beste

Een elektrische tandenborstel is de beste keuze, voor nu en voor later. Ook kinderen doen er goed aan om hun tandjes met een elektrische tandenborstel te poetsen. Waarom? We zetten de voordelen voor je op een rijtje:

  • Je kindje leert direct de juiste poetstechniek en een goede gewoonte aan;
  • Een elektrische tandenborstel verwijdert meer tandplak;
  • Kinderen poetsen vaak korter hun tanden, een elektrische tandenborstel werkt dan effectiever dan een handtandenborstel.

Spelenderwijs poetsen met Oral-B

Op de vrolijk gekleurde elektrische tandenborstels van Oral-B staat de favoriete Disney-held van je kindje. Is je kind gek van Anna en Elsa uit Frozen, de coole Lightning McQueen of de stoere helden uit Star Wars? Zij maken het tandenpoetsen leuk!

De elektrische tandenborstels en opzetborstels van Oral-B zijn speciaal ontworpen voor kinderen. De roterende borstelkop reinigt de tanden zorgvuldig en heeft extra zachte borstelharen. Perfect voor kleine mondjes en het kindergebit! En nog leuker: je kunt de tandenborstel aan de Disney Magic Timer App van Oral-B koppelen.

Tandenpoetsen met een app

De Disney Magic Timer App van Oral-B brengt de favoriete Disneyhelden van je kindje tot leven. Een spel in de app moedigt je kindje aan om twee minuten te poetsen. Dat is de tijd die tandartsen adviseren om tandplak te verwijderen. Sommige kinderen vinden het tandenpoetsen met de app zelfs zo leuk dat ze nog langer blijven poetsen per beurt.

Schaf daarom één van de elektrische tandenborstels voor kinderen van Oral-B aan en download de Disney Magic Timer App in de App Store of Google Play. Gelukt? Koppel je tandenborstel aan de app via je telefoon en breng de Disneyheld tot leven. Tandenpoetsen is nog nooit zo leuk geweest!

Bekijk uit de categorie Baby & Kind ook:

Reageer