Kruidvat luiers: het beste hoeft niet het duurste te zijn!

Header-luier-kindje

Het beste voor maar €0,12 per luier!

Als ouders/verzorgers wil je het beste voor je kindje, ook als het om luiers gaat. Kruidvat luiers zijn van de hoogste kwaliteit, ze houden de billetjes van je kindje droog, zowel overdag als 's nachts. Daarnaast zijn ze gemaakt van flexibele materialen en super zacht, waardoor ze erg fijn zitten. En dat al vanaf € 0,12 per luier!

Kruidvat luiers zijn de meest verkochte luiers in de Nederlandse winkelstraten!*

Al ruim 36 jaar vertrouwen papa’s en mama’s op de kwaliteit en zachtheid van Kruidvat luiers. En in die 36 jaar zijn dat zo veel papa’s en mama’s (en opa’s, oma’s, oppassen, kinderdagverblijven, etc.) geworden, dat Kruidvat luiers inmiddels de meest gekochte luiers in de Nederlandse winkelstraten zijn! En daar zijn wij heel erg trots op.

*Van alle luiers die in de Nederlandse winkels (exclusief online) in week 1 t/m 52 2019 zijn verkocht, zijn Kruidvat luiers de meest verkochte luiers. Gemeten door marktonderzoekbureau Nielsen.

Milieubewuste keuze

Kruidvat luiers hebben het onafhankelijke Europese EU Ecolabel. Dit prestigieuze keurmerk garandeert een lage milieubelasting tijdens de hele levenscyclus van de luier. Dat betekent dat wij en onze partners allemaal voldoen aan strenge milieu eisen. Door voor Kruidvat luiers en luierbroekjes te kiezen, maak je dus heel eenvoudig een milieubewuste keuze, zonder daar extra voor te betalen!

Lees meer

eu-label

Zachter dan ooit!

Als ouder/verzorger wil jij natuurlijk het beste voor je baby. De Kruidvat luiers zijn zacht, comfortabel en soepel en zowel overdag als ’s nachts te dragen.

Waarom Kruidvat luiers voor jouw kindje?

  • De luiers zijn zachter dan ooit
  • Ze hebben een handig rugelastiek voor een perfecte pasvorm
  • Door de uitstekende absorptie blijven billetjes dag en nacht droog en is goede bewegingsvrijheid gegarandeerd
  • Ze hebben een leuke bedrukking met schattige diertjes
  • Het handige plasalarm zit nu ook op luier maat 3

Kortom: een zeer kwalitatieve luier voor een Kruidvat prijsje!

Wil je meer handige tips over de Kruidvat luier? Lees dan alles over de Kruidvat luier.

kruidvat-luier-achterkant-baby

Luiermaten

Ga direct naar de luiermaat van jouw kindje:

We hebben je zo goed mogelijk proberen te informeren. Heb je nog vragen? Bel de Kruidvat Luier Klantenservice: 0318-798 004 (lokaal tarief).

Bekijk assortiment

Bekijk uit de categorie Baby & Kind ook:

Reageer