5 momenten wanneer babydoekjes lifesavers zijn

Pampers babydoekjes

Dit is waarom wij zo houden van babydoekjes

Baby’s zijn zo schattig maar soms ook zo messy. Elke ouder herkent die momenten waarop je naar je kindje kijkt en denkt “oh jee”. Net op die momenten kunnen babydoekjes echte lifesavers zijn.

1. Wanneer je baby zelf leert eten

Ontdekt jouw baby de wondere wereld van zelfstandig eten? Dat is spannend! Baby’s ontdekken nieuwe dingen graag door te voelen. Dat betekent dat de handen en het gezicht helemaal onder zitten. Babydoekjes komen dan goed van pas om je messy monstertje schoon te maken.

van 0.00 2.49

2. Wanneer je baby gevoelige billetjes heeft

Heeft jouw kleintje een gevoelige huid? Dan zijn de Sensitive babydoekjes van Pampers een goede keuze omdat ze zachter zijn dan water en katoen voor een milde reiniging. Bovendien zijn ze dermatologisch getest mild voor de huid van je baby.

3. Wanneer je met je baby op visite gaat

Wanneer je op visite gaat, neem je liever geen volledige uitrusting met washandjes en lotion mee. Het is dan makkelijker om een pak babydoekjes mee te nemen voor een snelle reiniging. Snotneus of een kinderstoel vol babypap? Geen probleem! Met babydoekjes maak je je baby makkelijk schoon waar je ook bent: in het park, winkelcentrum of bij een vriendin.

4. Wanneer je baby zachte ontlasting heeft tijdens de borstvoeding

Tijdens de eerste weken dat je borstvoeding geeft, heeft je baby wellicht zeer vloeibare ontlasting doordat de darmen nog niet helemaal rijp zijn. Dan is het handig om bij het verschonen babydoekjes bij de hand te hebben. Dan is het handig om babydoekjes bij de hand te hebben wanneer je je baby verschoont.

5. Wanneer je op stap gaat naar de speeltuin met je dreumes

Uitstapje gepland naar de speeltuin? Babydoekjes kan je makkelijk meenemen in je tas om vuile modder- of zandhanden schoon te maken. En euh.. die vuile glijbaan of de autostoel kun je ook snel even schoonmaken.

Klinkt dit herkenbaar en ben je graag voorbereid op deze uitdagingen met je baby? Ontdek dan de babydoekjes van Pampers. Die zijn dermatologisch getest voor een milde reiniging.

Bekijk uit de categorie Baby & Kind ook:

Reageer