Klik hier voor gratis verzending!
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
  • Hospice Lansingerland wint één minuut gratis winkelen bij Kruidvat Bleiswijk

Hospice Lansingerland wint één minuut gratis winkelen bij Kruidvat Bleiswijk

Over-Kruidvat.png
Hosperland wint één minuut gratis winkelen bij Kruidvat Bleiswijki
Kruidvat opende vandaag de deuren van haar nieuwste winkel aan de Dorpstraat 89 in Bleiswijk met een bijzondere en sympathieke actie. Als allereerste klant mocht Brigitte de Jong één minuut gratis winkelen voor Hospice Lansingerland, deze organisatie biedt plek aan mensen om de laatste fase van hun leven door te brengen in een gastvrije en huiselijk omgeving. Met de prijs wil de organisatie hun gasten extra comfort bieden. Brigitte ging dan ook naar huis met een grote hoeveelheid aan verzorgingsproducten, zoals zeep, bodylotion en wasmiddelen.


Winkelmanager Amanda van de Veen is trots op haar nieuwe winkel. “De winkel is overzichtelijk en toegankelijk, met veel voordeel en wekelijks een grote hoeveelheid verrassende aanbiedingen. Samen met mijn team nodig ik iedereen uit Bleiswijk en omgeving uit om een kijkje te komen nemen. De opening wilden we op bijzondere wijze met onze klanten vieren. Daarom hebben we hen opgeroepen om een goed doel te nomineren die het verdient om eens extra in het zonnetje gezet te worden. We zijn erg blij dat we het goede werk van Hospice Lansingerland met deze actie extra kunnen steunen”, aldus van de Veen.

Brigitte de Jong, Coördinator van Hospice Lansingerland, is ontzettend blij met de prijs: “Ik heb veel kunnen shoppen voor onze gasten. Namens Hospice Lansingerland wil ik Kruidvat Bleiswijk van harte bedanken!”

Over Kruidvat
Kruidvat telt meer dan 1.100 winkels in Nederland, België en Frankrijk en de drogisterijketen is met ruim 15.000 medewerkers marktleider in de health- & beautymarkt. Kruidvat geeft invulling aan haar motto ‘Steeds verrassend, altijd voordelig’ door een ruime keuze te bieden uit een voordelig, gevarieerd en hoogwaardig aanbod health- & beautyartikelen, aangevuld met een uitgebreid en verrassend assortiment branchevreemde producten.