Actie Beauty Verzorging Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Huis & Schoonmaak Fashion Elektronica & Media Speelgoed Kruidvat merk Tickets Gratis verzenden Inspiratie Klantenservice Winkels
Bekijk winkelmand
Black Amber & Ginger Lily Homespray 200ml 5529966 5529966 Overig /medias/prd-front-5529966-1-600x600?context=bWFzdGVyfHByZC1pbWFnZXN8NTczNjZ8aW1hZ2UvanBlZ3xoN2UvaDFiLzExNzA5MzY3OTQzMTk4L3ByZC1mcm9udC01NTI5OTY2LTFfNjAweDYwMHxhZWRjMWI4ODcwNjhlZWQ2YjM3ZDA5MDYzNDBmZTU3NzRkZmE0MWQ4Zjc5MjA2NDQ3YTc3MWE3ODY3ZjYxOWI3 3.99 EUR Kruidvat http://schema.org/InStock

Black Amber & Ginger Lily Homespray

200ml

3
.
99

Gratis je bestelling afhalen in meer dan 850 winkels, altijd een winkel in de buurt

Gratis retourneren in alle Kruidvat winkels, altijd een winkel in de buurt. Meer informatie

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, volgende dag in huis

Gratis thuisbezorgd bij een bestelling vanaf 50 euro of gratis verzending op diverse actieproducten

Met jouw voordeelkaart spaar je punten voor gratis producten én extra korting. Meer informatie

Product Informatie

Product Informatie

Even sprayen en klaar! Dankzij de Black Amber & Ginger Lily Homespray ruikt je huiskamer naar zwarte barnsteen en gemberlelie.

EAN code:4894819217720

Functionele Naam
Homespray Black Amber & Ginger Lily

Commerciële Benaming
Homespray Black Amber & Ginger Lily

Inhoud (Netto)
200 ml

Etiket Informatie

Etiket Informatie

Hoewel we zorg en aandacht besteden aan de labelinformatie in onze webshop, kan het zijn dat dit verschilt van de labelinformatie op het product. Lees voor gebruik altijd de (label)informatie op het product dat je thuis ontvangt.

Belangrijk

Gebruikersbeperkingen

Gevaar
Licht ontvlambare vloeistof en damp. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Buiten het bereik van kinderen houden.Verwijderd houden van warmte/vonken/open vuur en andere hete oppervlakken. Niet roken. BIJ CONTACT MET DE HUID (of het haar): Verontreinigde kleding onmiddellijk uittrekken. Huid met water afspoelen/afdouchen. BIJ CONTACT MET DE OGEN: Voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten. Contactlenzen verwijderen, indien mogelijk. Blijven spoelen. Voer de inhoud/container af in overeenstemming met plaatselijke/regionale/nationale/internationale regelgeving. Bevat 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-Octahydro-2,3,8,8-tetramethyl-2-naphthyl)ethan-1-one, 2-(4-Tertbutylbenzyl) propionaldehyde. Kan een allergische reactie veroorzaken.
UFI: EF3J-DTXA-Y20X-7PM6

Contactinformatie

Contactnaam

Evora Renswoude NL

Communicatieadres

Postbus 34
3927 ZL Renswoude

Bestel & Bezorginformatie

Bestel & Bezorginformatie


Gratis je bestelling thuis laten bezorgen
Vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de artikelen gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3,99 verzendkosten. Gratis je bestelling ophalen in de winkel
Haal je bestelling gratis op in een van de 850 Kruidvat winkels. Er zit altijd een winkel bij jou in de buurt. Tijdens het bestelproces kun je een winkel selecteren als afhaalpunt. Je ziet dan meteen de eerstvolgende afhaaldatum staan.
Lees meer over bestelling gratis afhalen

Gratis retourneren in een Kruidvat winkel
Niet helemaal tevreden over een artikel? Je kunt tot 14 dagen na ontvangst, de bestelling terugbrengen in één van onze winkels op vertoon van de orderbevestiging. Ben je niet in staat om één van onze winkels te bezoeken om je producten terug te brengen? Stuur ze dan per post aan ons retour. Let op, voor enkele speciale producten geldt tijdens deze huidige Corona situatie een afwijkend retourbeleid. 
​​​​​​​

Lees meer informatie over retourneren

Reviews

Reviews