Klik hier voor gratis verzending!
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
  • Creëer een perfecte oogopslag

Creëer een perfecte oogopslag

Benadruk je ogen en wenkbrauwen 

Je kunt er niet omheen… Dit voorjaar draait alles om een sprekende oogopslag! Benadruk je ogen met uitgewaaierde wimpers en perfecte wenkbrauwen met de hulp van L’Oréal en Maybelline.

Creëer mooie, uitgewaaierde wimpers

Maak van jouw ogen ware eyecatchers! Met de False Lash Wings Intenza mascara van L’Oréal Paris creëer je prachtige, flirterige wimpers die soepel aanvoelen.

Deze mascara heeft een asymmetrisch borsteltje, waarmee je iedere wimper van hoek tot hoek bereikt en je buitenste wimpers lift. Je wimpers krijgen meer volume en liggen als een waaier om je ogen. Bovendien worden je wimpers 2 keer meer zichtbaar. Laat jouw wimpers maar wapperen!

Creëer de perfecte wenkbrauwen

Je wenkbrauwen onderstrepen je karakter en mogen dan ook zeker niet vergeten worden tijdens het opmaken. Wenkbrauwexpert Maybelline helpt jou om perfecte wenkbrauwen te creëren en ze te benadrukken. Welke stijl kies jij?


1. Natuurlijk gevormde wenkbrauwen
Ga jij voor natuurlijk gevormde wenkbrauwen? Kies dan voor het Maybelline Master Shape wenkbrauwpotlood. Met het penseel kun je haarfijne lijntjes tekenen en met het borsteltje kun je jouw wenkbrauwen mooi vormen.

2. Hou je borstelige wenkbrauwen in model
Wil jij rommelige wenkbrauwen de hele dag in model houden? Gebruik de Browdrama wenkbrauwmascara van Maybelline. Met het ronde borsteltje breng je de wenkbrauwmascara gemakkelijk en precies aan.

3. Style je ongelijke wenkbrauwen
Heb jij ongelijke wenkbrauwen? Vul ze op met het Maybelline Brow Satin duo! Met het potlood kun je je wenkbrauwen vormgeven en met de poederstift kun je je wenkbrauwen opvullen. Je wenkbrauwen zien er weer strak gestyled uit.