Klik hier voor gratis verzending!
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
  • Verzorg je gezicht met Nivea

Verzorg je gezicht met Nivea

Welk verzorgingsproduct past bij mijn huid?

Er zijn zoveel gezichtsverzorgingsproducten op de markt, maar hoe weet je welk product het beste bij jou past? Nivea vroeg aan 3 verschillende vrouwen hoe zij hun gezicht verzorgen en waar zij behoefte aan hebben.  

Een jeugdige, egale huid  
Caroline (33): “Mijn favoriete crème is de Cellular Radiance Fluid. Ideaal om plekjes te vervagen, mijn huid glad te maken en nog anti-age ook! Vaak heb ik discussies met vriendinnen over wanneer start je nou met een anti-age product? Meningen verschillen daarover. Maar ik denk dat ik het antwoord heb gevonden!”

De Nivea Cellular Radiance Skin Perfection Fluid helpt je poriën te verfijnen en rimpels en oneffenheden te verminderen. Hierdoor krijg je een mooie, egale huid.

Een zachte, gehydrateerde huid
Laura (45): “Een crème die rimpels vermindert is voor mij niet voldoende. Ik wil mijn huid ook graag iedere ochtend hydrateren. Dat doe ik trouwens ook iedere nacht! Daar krijg ik een heerlijk zachte huid van.”

Hydrateer je huid en bestrijd fijne lijntjes en rimpels met de Q10 gezichtsverzorging van Nivea. Wist je dat Q10 een huideigen ingrediënt is en het geheim voor minder rimpels is?

Een stralende, verstevigde huid
Antoinette (66): “Ik voel dat mijn huid droog wordt. Eigenlijk al een paar jaar. Blijkbaar is dat heel normaal als je ouder wordt, zo hoorde ik laatst. Mijn ideale dagcrème is die van Nivea Vital. Maakt mijn huid minder droog en verstevigt deze bovendien. Blijf ik er toch stralend uitzien!”

Wist je dat je huid droger wordt naarmate je een rijpere huid krijgt? Nivea heeft hiervoor de Vital gezichtsverzorgingslijn ontwikkeld, om de belangrijkste tekenen van huidveroudering te bestrijden en de weerstand van je huid te verbeteren.