background image
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Beauty Verzorging Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Huis & Schoonmaak Fashion Steeds Verrassend Elektronica & Media Speelgoed Kruidvat merk Tickets Gratis verzenden Actie Inspiratie Klantenservice Winkels
Bekijk winkelmand

luierbroekjes  maat 

Filter

Acties

Merken

Beoordeling

Prijs

Assortiment

Maat en inhoud

Soort

Variant

9 product(en) gevonden

Producten per pagina20

Sorteer op: Hoogste beoordeling
9 product(en) gevonden
9 product(en) gevonden

Producten per pagina20

Sorteer op: Hoogste beoordeling
9 product(en) gevonden
Luierbroekjes zijn er in vele soorten en maten en het is tegenwoordig heel eenvoudig de beste maat voor je kindje te vinden. De juiste maat wordt over het algemeen aangegeven op de verpakking. Je kiest uit de maat die past bij het gewicht van je kind. Een luierbroekje maat 5 is geschikt voor kindjes met een gewicht van 12 tot 20 kilo en een gemiddelde leeftijd tussen de anderhalf en 8 jaar. Bijna alle luiermerken hebben deze maat in het assortiment.


Luierbroekjes maat 5 helpen je kindje zindelijk te worden

Draagt je kindje luier maat 5? Dan is je kleintje er vaak ook al klaar voor om te oefenen op het potje. Een luierbroekje kan dan heel handig zijn. Je kindje trekt gemakkelijk zelf het luierbroekje omlaag en omhoog. Wanneer hij of zij dit leert zelfstandig te doen, stimuleert het zelfs de motorische ontwikkeling van je kindje. Kinderen zijn er apetrots op als ze iets zelf kunnen doen en met een luierbroekje maat 5 is het helemaal niet erg als het eens niet volgens plan is gegaan. Een luierbroekje kun je dan ook met een gerust hart als oefenbroekje zien in een periode tussen de luier en het onderbroekje. Ook voor de nacht is een luierbroekje reuzehandig.


Luierbroekjes maat 5 aanbiedingen van verschillende merken


Het assortiment van Kruidvat bestaat uit een ruime keuze luierbroekjes maat 5 van Pampers en Kruidvat merk. Zoals de maat past bij de leeftijd en het gewicht van je baby, past er altijd een merk bij je wensen en verwachtingen. Kies je voor Pampers dan leveren de maandboxen je veel voordeel op. Profiteer echter ook eens van ons eigen Kruidvat Merk in jumboverpakking en let op onze steeds wisselende aanbiedingen op deze pagina. Zo scoor je steeds weer de beste luiers voor de voordeligste prijs.