background image
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Beauty Verzorging Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Huis & Schoonmaak Fashion Steeds Verrassend Elektronica & Media Speelgoed Kruidvat merk Tickets Gratis verzenden Actie Inspiratie Klantenservice Winkels
Bekijk winkelmand
  • Maak kans op een jaarvoorraad Magnum ijs!

Maak kans op een jaarvoorraad Magnum ijs!

Maak kans op een

jaarvoorraad Magnum ijs!

Wil jij een vriezer met een jaarvoorraad Magnum ijs winnen?

Koop 4 Axe producten voor 10,- euro en maak kans op 1 van de 14 unieke Axe x Magnum vriezers met een jaarvoorraad aan Magnum ijs t.w.v. 300 euro!
 

Jouw actiecode

Koop je jouw Axe producten in de winkel? Dan ontvang je een 2e kassabon met daarop een unieke actiecode. Bewaar je kassabon goed, want zonder originele kassabon kom je niet in aanmerking voor de prijs. Koop je jouw Axe producten online? Dan is het ordernummer van de bestelling jouw unieke actiecode.
 

Doe mee

Vul hieronder jouw actiecode en gegevens in en wie weet win jij een unieke Axe x Magnum vriezer met een jaarvoorraad Magnum ijs! Om in aanmerking te komen voor de prijs van deze winactie is het vereist om ook de prijsvraag te beantwoorden. De winnaars van deze winactie zullen worden gekozen op basis van de originaliteit van het antwoord op de prijsvraag (waarom verdien jij het om een jaarvoorraad Magnum ijs te winnen?).

De actie loopt van 25 juli t/m 7 augustus 2022. Je kunt jouw activatiecode t/m 14 augustus 2022 hieronder invullen. Met de winnaars wordt voor 28 augustus 2022 contact opgenomen.

We vragen je om persoonlijke gegevens aan ons door te geven. We hebben deze gegevens nodig om de winnaars te kunnen kiezen en de prijs af te leveren. Wij zullen jouw persoonlijke gegevens niet voor andere doeleinden gebruiken. Nadat wij de winnaars hebben gekozen en benaderd zullen wij alle persoonlijke gegevens verwijderen.
LT1485-wt-Axe-Magnum-KV-wk30-31-BANNER-722x241px-V1-LR.jpg