background image
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Beauty Verzorging Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Huis & Schoonmaak Fashion Steeds Verrassend Elektronica & Media Speelgoed Kruidvat merk Tickets Gratis verzenden Actie Inspiratie Klantenservice Winkels
Bekijk winkelmand

Nieuw: Axe Movember Edition

Exclusief bij Kruidvat: AXE Movember edition


Heb jij de ballen om voor je gezondheid te zorgen?

Het is alweer zover. De maand november wordt Movember. Het initiatief waarbij mannen hun snor een maand lang laten staan om aandacht te vragen voor de gezondheid van de man. Vandaar dat je tijdens november ineens veel besnorde mannen ziet. Dikke snorren, kleine snorren, krulsnorren, het mag allemaal.

The Movember Foundation

Het woord Movember is een combinatie van ‘moustache’ (mo) en ‘november’. Initiatiefnemer The Movember Foundation focust zich op teelbalkanker, prostaatkanker, mentale gezondheid en preventie van zelfmoord. Met de actie heeft The Movember Foundation in de afgelopen jaren wereldwijd al meer dan 1.200 onderzoeken en projecten gefinancierd.Kruidvat en AXE doen mee!

Kruidvat en AXE doen mee!

Ook Kruidvat en AXE zetten zich samen in. Veel (jonge) mannen vinden het niet cool om het over hun gezondheid te hebben, zoals over het risico op teelbalkanker. AXE spoort je daarom aan: Heb jij de ballen om aan je gezondheid te werken? Teelbalkanker is één van de meest voorkomende vormen van kanker bij jonge mannen. Het is daarom goed om regelmatig een preventieve check te doen.

Hoe? Dat lees je op de achterkant van de producten van de AXE Movember Edition. Met Axe Movember Edition deodorant en Axe Movember Edition bodywash, werk jij mee aan dit goede doel!

Check jezelf regelmatig Teelbalkanker is een van de meest voorkomende vormen van kanker onder jonge mannen. Daarom is het belangrijk om regelmatig een preventieve check te doen. Hoe ziet zo’n check eruit? Volg de onderstaande drie stappen:

STAP 1:
Check beide teelballen regelmatig. Doe dit bij beide teelballen, één voor één.

STAP 2:
Rol elke teelbal tussen je duim en vingers en check of je bultjes, zwellingen of pijn voelt.
 

STAP 3:
Je teelballen zouden glad, stevig en gevoelig moeten aanvoelen, maar niet pijnlijk. Als de teelbal anders aanvoelt dan normaal, is het verstandig zo snel mogelijk naar je huisarts of specialist te gaan.

You got the balls so take care of them.


Kijk voor meer informatie op www.movember.com