false
  1. Home
  2. Nieuw: Axe Movember Edition

Nieuw: Axe Movember Edition

LE7753-wt-Header-AXE-Movember-landingspagina-KV-V1.jpg

You got the balls so take care of them

In samenwerking met The Movember Foundation zet AXE zich in voor de gezondheid van de man. AXE lanceert de AXE Movember Edition Bodyspray & Showergel, exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat.

Je hebt vast weleens van Movember gehoord, maar wat is het nou precies?

The Movember Foundation is ‘s werelds grootste organisatie die zich inzet voor de gezondheid van de man en zich daarbij focust op: prostaatkanker, teelbalkanker, mentale gezondheid en preventie van zelfmoord. Elke november is The Movember Foundation verantwoordelijk voor het laten verschijnen van miljoenen snorren op straat, waarmee de mannen aandacht en fondsen proberen te werven voor The Movember Foundation.

Ook Kruidvat en AXE zetten zich in om aandacht te vragen en geld op te halen voor The Movember Foundation. Droevig maar waar, het is nog steeds niet cool voor jonge mannen om voor hun (mentale) gezondheid te zorgen. Daarom linkt AXE het ultieme mannelijke attribuut; het hebben van ballen- letterlijk & figuurlijk aan voor je gezondheid zorgen. Uiteindelijk hoopt AXE dat als jonge mannen comfortabel genoeg zijn om voor hun ballen te zorgen, zij ook op andere gebieden beter voor zichzelf zorgen. Daarom stimuleert AXE jonge mannen om regelmatig een preventieve check te doen.

Benieuwd hoe zo'n check werkt?
De preventieve ballencheck staat op de achterzijde van de AXE Movember edition producten.
 
 
Bekijk alle Axe Movember producten 
  1. Home
  2. Nieuw: Axe Movember Edition
Kruidvat logo
back to top