Klik hier voor gratis verzending!
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk

Laat de Oranje Leeuwinnen stralen

Met de nieuwe Limited Editions!

Andrélon Sport Care & Fresh


Andrélon is een speciale samenwerking aangegaan met de KNVB. Met deze samenwerking steunen wij de OranjeLeeuwinnen richting Frankrijk, waar zij het WK spelen. Samen met de OranjeLeeuwinnen willen we alle vrouwen inspireren om te sporten en te stralen, niet alleen tijdens een WK, maar iedere dag.

Speciaal voor deze samenwerking is er een limited edition shampoo en conditioner uitgebracht: Andrélon Sport Care & Fresh, voor verfrissing en glansrijk herstel van je haar. Deze haarverzorgingslijn is ontwikkeld naar de wensen en behoeften van sporters en biedt jouw haar de extra verzorging die het nodig heeft na het sporten. De formule, verrijkt met 100% natuurlijk kruiden extract, zorgt voor herstel van je haar en brengt de natuurlijke glans van het haar naar boven.

De Andrélon Sport Care & Fresh shampoo en conditioner zijn exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat. Bij Kruidvat kan je daarnaast tussen 20 mei en 23 juni te gekke sportieve prijzen scoren. Kijk voor meer informatie over deze prijzen op www.kruidvat.nl/scoren. Andrélon Favoriet van de OranjeLeeuwinnen!