Klik hier voor gratis verzending!
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
  • Amsterdam Cares wint één minuut gratis winkelen bij Kruidvat Amsterdam.

Amsterdam Cares wint één minuut gratis winkelen bij Kruidvat Amsterdam.

Over-Kruidvat.png

Amsterdam Cares wint één minuut gratis winkelen bij Kruidvat Amsterdam.

Kruidvat opende vandaag de deuren van haar nieuwste winkel aan het August Allebéplein 267 in Amsterdam met een bijzondere en sympathieke actie. Als allereerste klant mocht Lisa Gertsen één minuut gratis winkelen voor Amsterdam Cares. De organisatie maakt flexibel vrijwilligerswerk mogelijk voor mensen met een drukke agenda. Hierbij staat de ontmoeting met mensen uit kwetsbare groepen centraal. Met de prijs wil de organisatie producten winkelen voor bijvoorbeeld een bingo in een verzorgingstehuis. Lisa ging naar huis met een grote hoeveelheid verzorgingsproducten en cadeautjes.
 
Winkelmanager Rob Walet is trots op zijn nieuwe winkel. “De winkel is overzichtelijk en toegankelijk, met veel voordeel en wekelijks een grote hoeveelheid verrassende aanbiedingen. Samen met mijn team nodig ik iedereen uit Amsterdam en omgeving uit om een kijkje te komen nemen. De opening wilden we op bijzondere wijze met onze klanten vieren. Daarom hebben we hen opgeroepen om een goed doel te nomineren die het verdient om eens extra in het zonnetje gezet te worden. We zijn erg blij dat we het goede werk van Amsterdam Cares met deze actie extra kunnen steunen”, aldus Walet.
 
Lisa Gertsen, stadsmanager Amsterdam Cares, is ontzettend blij met de prijs: “Ik heb veel kunnen shoppen voor onze organisatie. Namens Amsterdam Cares wil ik Kruidvat Amsterdam van harte bedanken!”
 

Over Kruidvat

Kruidvat telt meer dan 1.100 winkels in Nederland, België en Frankrijk en de drogisterijketen is met ruim 15.000 medewerkers marktleider in de health- & beautymarkt. Kruidvat geeft invulling aan haar motto ‘Steeds verrassend, altijd voordelig’ door een ruime keuze te bieden uit een voordelig, gevarieerd en hoogwaardig aanbod health- & beautyartikelen, aangevuld met een uitgebreid en verrassend assortiment branchevreemde producten.