Klik hier voor gratis verzending!
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
  • Het Rode Kruis Alphen aan den Rijn wint één minuut gratis winkelen bij Kruidvat Alphen aan den Rijn

Het Rode Kruis Alphen aan den Rijn wint één minuut gratis winkelen bij Kruidvat Alphen aan den Rijn

Over-Kruidvat.png
Kruidvat opende vandaag de deuren van haar nieuwste winkel in winkelcentrum Herenhof (huisnummer 10) in Alphen aan den Rijn met een bijzondere en sympathieke actie. Als allereerste klant mocht Yvonne de Waard één minuut gratis winkelen voor het Rode Kruis Alphen aan den Rijn. Het Rode Kruis heeft in de plaatsen waar grote groepen vluchtelingen verblijven, zoals in Alphen aan den Rijn, Welkom winkels geopend. Hier is grote vraag naar producten als zeep en deodorant. Yvonne ging dan ook naar huis met een grote hoeveelheid verzorgingsproducten.
 
Winkelmanager Mindel Storteboom is trots op haar nieuwe winkel. “De winkel is overzichtelijk en toegankelijk, met veel voordeel en wekelijks een grote hoeveelheid verrassende aanbiedingen. Samen met mijn team nodig ik iedereen uit Alphen aan den Rijn en omgeving uit om een kijkje te komen nemen. De opening wilden we op bijzondere wijze met onze klanten vieren. Daarom hebben we hen opgeroepen om een goed doel te nomineren die het verdient om eens extra in het zonnetje gezet te worden. We zijn erg blij dat we het goede werk van het Rode Kruis Alphen aan den Rijn met deze actie extra kunnen steunen”, aldus Storteboom. 
 
Yvonne de Waard, vrijwilliger en hulpverlener bij het Rode Kruis Alphen aan den Rijn, is ontzettend blij met de prijs: “Ik heb veel kunnen shoppen voor de vluchtelingen. Namens het Rode Kruis Alphen aan den Rijn wil ik Kruidvat Alphen aan den Rijn van harte bedanken!”
 

Over Kruidvat

Kruidvat telt ruim 1.100 winkels en is met meer dan 15.000 medewerkers marktleider in de health- & beautymarkt in Nederland en België. Kruidvat geeft invulling aan haar motto ‘Steeds verrassend, altijd voordelig’ door een ruime keuze te bieden uit een voordelig, gevarieerd en hoogwaardig aanbod health- & beautyartikelen, aangevuld met een uitgebreid en verrassend assortiment branchevreemde producten.