background image
Actie Beauty Verzorging Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Huis & Schoonmaak Fashion Elektronica & Media Speelgoed Kruidvat merk Tickets Gratis verzenden Inspiratie Klantenservice Winkels
Bekijk winkelmand
Ajax Plant Based Biologisch Afbreekbare en Composteerbare Doekjes 100 stuks 5399843 5399843 Ajax /medias/prd-front-5399843-1-600x600?context=bWFzdGVyfHByZC1pbWFnZXN8ODQ5ODJ8aW1hZ2UvanBlZ3xoOGMvaDc3LzEwMzI4OTQ0NjA3MjYyL3ByZC1mcm9udC01Mzk5ODQzLTFfNjAweDYwMHw5NTQ3ZmQyNjM0NTI4N2ZiYmEyZDFhOTRiNmQzMjI2ODBmZTViYjBlOGJlYjY3YjRmODZhZmYzZjY4NTdiOTJk 4.5833 24 3.99 EUR Kruidvat http://schema.org/InStock

Ajax Plant Based Biologisch Afbreekbare en Composteerbare Doekjes

100 stuks

3
.
99

Gratis je bestelling afhalen in meer dan 950 winkels, altijd een winkel in de buurt

Gratis retourneren in alle Kruidvat winkels, altijd een winkel in de buurt. Meer informatie

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, volgende dag in huis

Gratis thuisbezorgd bij een bestelling vanaf 50 euro of gratis verzending op diverse actieproducten

Met jouw voordeelkaart spaar je punten voor gratis producten én extra korting. Meer informatie

Product Informatie

Product Informatie

Maak eenvoudig vuil schoon, terwijl je goed bezig bent voor de planeet! Ajax Plant Based Biologisch Afbreekbare en Composteerbare Doekjes vangen eenvoudig stof en vuil op.

Je kunt de schoonmaakdoekjes zonder schuldgevoel gebruiken, want meer dan 90% van de vezels wordt binnen 12 weken biologisch afgebroken. De doekjes hebben een citroen-munt geur.

De vochtige doekjes zijn vegan en dermatologisch getest. Ze zijn gemaakt van verantwoord geproduceerde en biologisch afbreekbare houtvezels en composteerbaar in industriële composteercentra.

EAN code:8718951361522

Functionele Naam
DOEKJES

Variant
MULTI-OPPERVLAKKEN 100 STUKS

GHS signaalwoord
Waarschuwing

P-zinnen
P101: Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden P102: Buiten het bereik van kinderen houden P264: Na het werken met dit product ... grondig wassen P305+P351+P338: BIJ CONTACT MET DE OGEN: Voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten Contactlenzen verwijderen, indien mogelijk. Blijven spoelen P337+P313: Bij aanhoudende oogirritatie: Een arts raadplegen

H-Zinnen
H319: Veroorzaakt ernstige oogirritatie.

Etiket Informatie

Etiket Informatie

Hoewel we zorg en aandacht besteden aan de labelinformatie in onze webshop, kan het zijn dat dit verschilt van de labelinformatie op het product. Lees voor gebruik altijd de (label)informatie op het product dat je thuis ontvangt.

Overig

Ethisch kenmerk op etiket/verpakking

Green Dot

Contactinformatie

Contactnaam

COLGATE-PALMOLIVE BELGIUM NV

Communicatieadres

Boulevard du Souverain 165 BRUXELLES 1160

Bestel & Bezorginformatie

Bestel & Bezorginformatie


Gratis je bestelling thuis laten bezorgen
Vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de artikelen gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3,99 verzendkosten. Gratis je bestelling ophalen in de winkel
Haal je bestelling gratis op in een van de 850 Kruidvat winkels. Er zit altijd een winkel bij jou in de buurt. Tijdens het bestelproces kun je een winkel selecteren als afhaalpunt. Je ziet dan meteen de eerstvolgende afhaaldatum staan.
Lees meer over bestelling gratis afhalen

Gratis retourneren in een Kruidvat winkel
Niet helemaal tevreden over een artikel? Je kunt tot 14 dagen na ontvangst, de bestelling terugbrengen in één van onze winkels op vertoon van de orderbevestiging. Ben je niet in staat om één van onze winkels te bezoeken om je producten terug te brengen? Stuur ze dan per post aan ons retour. Let op, voor enkele speciale producten geldt tijdens deze huidige Corona situatie een afwijkend retourbeleid. 
​​​​​​​

Lees meer informatie over retourneren

Reviews

Reviews