Haal je bestelling gratis op in de winkel!
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
  • Maak kans op een 22-daagse camperrondreis in Amerika!

Maak kans op een 22-daagse camperrondreis in Amerika!

Maak kans op een

camperrondreis voor 4 personen!

Wil jij een 22-daagse camperrondreis in Amerika t.w.v. 11.999 euro winnen?

Bij aankoop van 2 NIVEA producten krijg je 1 NIVEA product gratis én maak je kans op een 22-daagse camperrondreis voor 4 personen in Amerika t.w.v. 11.999 euro.
 
 

Jouw actiecode

Koop je jouw NIVEA producten in de winkel? Dan ontvang je een 2e kassabon met daarop een unieke actiecode. Bewaar je kassabon goed, want zonder originele kassabon kom je niet in aanmerking voor de prijs. Koop je jouw NIVEA producten online? Dan is het ordernummer van de bestelling jouw unieke actiecode.
 

Doe mee

Vul hieronder jouw actiecode en gegevens in en wie weet win jij een 22-daagse camperrondreis voor 4 personen in Amerika t.w.v. 11.999 euro.
De actie loopt van 8 juli t/m 21 juli 2019. Je kunt jouw activatiecode t/m 28 juli 2019 hieronder invullen. Met de winnaars wordt voor 4 augustus 2019 contact opgenomen.

Niet gewonnen maar toch een mooie camperreis maken door Amerika? Kijk dan hier voor de aanbieding.
Je wordt nu doorgestuurd naar de website van Travelhome.Travelhome is verantwoordelijk voor de bescherming & privacy van de door jou verschafte informatie. Wij raden je aan om de privacy policy van Travelhome te lezen voordat je (persoons)gegevens verstrekt.
 
headerquiz-2019-28-nivea.png