background image
Actie Beauty Verzorging Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Huis & Schoonmaak Fashion Elektronica & Media Speelgoed Kruidvat merk Tickets Gratis verzenden Inspiratie Klantenservice Winkels
Bekijk winkelmand
A.Vogel Extra Intensief Oogdruppels 10ml 3611329 3611329 A.Vogel /medias/prd-front-3611329-1-600x600?context=bWFzdGVyfHByZC1pbWFnZXN8ODIwODZ8aW1hZ2UvanBlZ3xoOTMvaDRkLzExNTI4MzQ2NDY4MzgyL3ByZC1mcm9udC0zNjExMzI5LTFfNjAweDYwMHxiNTFkZDY5ZjdlNTM3MjBhZWUyMWJkYWZkYTBiNDQzYzVjYmQ4MGI0ZjUxZDMyMmRhYjJiZTFlMmUxZWQ5N2I5 3.375 8 12.59 EUR Kruidvat http://schema.org/InStock

A.Vogel Extra Intensief Oogdruppels

10ml

12
.
59

Gratis je bestelling afhalen in meer dan 950 winkels, altijd een winkel in de buurt

Gratis retourneren in alle Kruidvat winkels, altijd een winkel in de buurt. Meer informatie

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, volgende dag in huis

Gratis thuisbezorgd bij een bestelling vanaf 50 euro of gratis verzending op diverse actieproducten

Met jouw voordeelkaart spaar je punten voor gratis producten én extra korting. Meer informatie

Droge en vermoeide ogen door thuiswerken?

ogen

Product Informatie

Product Informatie

Als je zeer droge, branderige of vermoeide ogen hebt, geven deze A.Vogel Extra Intensief Oogdruppels een snelle, intensieve bevochtiging van het oogoppervlak. Ze helpen ook bij het behoud van voldoende traanvocht in je oog.

Waarvoor gebruik je A.Vogel Extra Intensief Oogdruppels?
Gebruik deze oogdruppels als je je ogen extra droog, branderig of vermoeid aanvoelen. Bijvoorbeeld als gevolg van:
• langdurig computergebruik
• verwarming of airco, ouderdom
• Sjögren
• het dragen van contactlenzen
• na een operatieve ingreep

De concentratie hyaluronan is tweemaal zo hoog als in de 'gewone' A.Vogel Oogdruppels, waardoor de werking intensiever is. Dit zorgt voor een snelle, aangename en aanhoudende bevochtiging van het oog.

Voordelen van A.Vogel Extra Intensief Oogdruppels
• Snelle, intensieve bevochtiging
• Helpen je ogen te kalmeren
• Geschikt voor contactlensdragers
• Geschikt voor gevoelige ogen

Hoe gebruik je A.Vogel Extra Intensief Oogdruppels?
Volwassenen: naar behoefte tot maximaal 5 keer per dag in beide ogen 1 druppel. A.Vogel Extra Intensief Oogdruppels mogen niet langer dan 30 dagen aaneengesloten gebruikt worden. Als na 3 dagen gebruik geen verbetering optreedt of je klachten verergeren of wanneer je ogen ontstoken raken, neem dan contact op met je huisarts.
Kinderen vanaf 12 jaar: 1 à 2 keer per dag in beide ogen 1 druppel, nadat een arts is geraadpleegd. A.Vogel Extra Intensief Oogdruppels kunnen bij kinderen vanaf 12 jaar gebruikt worden, mits vooraf door een huisarts is vastgesteld dat de oogproblemen niet een andere medische behandeling vereisen. De maximale gebruiksduur bij kinderen dient te worden vastgesteld door een arts, maar deze mag de 30 dagen niet overschrijden.

Zo werkt de druppelflacon:
1. Verwijder het gekleurde dopje van de flacon.
2. Druk enkele malen op de bodem tot de eerste druppel valt. De druppelflacon is nu klaar voor gebruik.
3. Buig je hoofd (licht) achterover en trek je onderste ooglid iets naar beneden. Richt de druppelaar boven je oog. Druk met je duim op de bodem van de flacon zodat een druppel in je oog valt.
4. Sluit je oog langzaam zodat de vloeistof zich gelijkmatig over het oogoppervlak kan verdelen.

De druppelflacon bevat 10 ml steriele oplossing (circa 300 druppels). Er blijft altijd een restje vloeistof in de flacon achter. A.Vogel raadt aan om de inhoud van één flacon altijd door dezelfde persoon te laten gebruiken.

A.Vogel helpt
De natuur heeft veel in huis om jou te helpen om gezond te blijven. In de ecologische A.Vogel tuinen worden de planten en kruiden die de basis zijn voor je A.Vogel producten dan ook met liefde verzorgd.

Medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

EAN code:8711596589504

Etiket Informatie

Etiket Informatie

Hoewel we zorg en aandacht besteden aan de labelinformatie in onze webshop, kan het zijn dat dit verschilt van de labelinformatie op het product. Lees voor gebruik altijd de (label)informatie op het product dat je thuis ontvangt.

Algemene informatie

Gezondheidsclaim

Voor verlichting van zeer droge, branderige of vermoeide ogen. Geeft een snelle, intensieve bevochtiging van het oogoppervlak. Helpt de ogen te kalmeren en vochtig te houden.

Wettelijke naam

Wettelijke benaming

Oogdruppels extra intensief

Ingredienten

Ingredientendeclaratie

Ingrediënten: Hyaluronic acid (2 mg/ml), Euphrasia offi cinalis (0,1%), Sodium chloride, Boric acid, Disodium tetraborate decahydrate, Aqua.

Belangrijk

Verplichte algemene vermelding

Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Doseringrestrictie

Volwassenen: naar behoefte tot maximaal 5x daags in beide ogen 1 druppel. Kinderen vanaf 12 jaar: 1-2x daags in beide ogen 1 druppel, nadat een arts is geraadpleegd.

Gebruikersbeperkingen

A.Vogel Oogdruppels extra intensief mag zonder onderbreking niet langer dan 30 dagen aaneengesloten gebruikt worden.

Samenstelling

Samenstelling: Hyaluronzuur (2 mg/ml).

Toedieningsvorm

Druppel

Richtlijnen

Ce

Gebruikersaanwijzing

Bereidingsinstructies 2

Gebruik bij contactlenzen Als u contactlenzen draagt, hoeft u deze niet uit te nemen voor het gebruik van de oogdruppels.

Gebruikers- en bewaarinstructies voor consumenten

Bewaren tussen 8ºC en 25ºC. Buiten bereik en zicht van kinderen houden. Niet gebruiken na de vervaldatum. Na opening 6 maanden houdbaar.

Overig

Ethisch kenmerk op etiket/verpakking

Recyclable General Claim

Contactinformatie

Contactnaam

A.Vogel B.V.

Communicatieadres

J.P. Broekhovenstraat 16, 8081 HC Elburg, Nederland

Contact type

Consumentenservice

Bestel & Bezorginformatie

Bestel & Bezorginformatie


Gratis je bestelling thuis laten bezorgen
Vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de artikelen gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3,99 verzendkosten. Gratis je bestelling ophalen in de winkel
Haal je bestelling gratis op in een van de 850 Kruidvat winkels. Er zit altijd een winkel bij jou in de buurt. Tijdens het bestelproces kun je een winkel selecteren als afhaalpunt. Je ziet dan meteen de eerstvolgende afhaaldatum staan.
Lees meer over bestelling gratis afhalen

Gratis retourneren in een Kruidvat winkel
Niet helemaal tevreden over een artikel? Je kunt tot 14 dagen na ontvangst, de bestelling terugbrengen in één van onze winkels op vertoon van de orderbevestiging. Ben je niet in staat om één van onze winkels te bezoeken om je producten terug te brengen? Stuur ze dan per post aan ons retour. Let op, voor enkele speciale producten geldt tijdens deze huidige Corona situatie een afwijkend retourbeleid. 
​​​​​​​

Lees meer informatie over retourneren

Reviews

Reviews