Klik hier voor gratis verzending!
product

7,50 korting op entree Plopsaland De Panne

Bij 250 punten
0
.
00

7,50 korting op entree Plopsaland De Panne

Bij 250 punten

250 Punten

Snel geregeld

Niet goed, geld terug

Fotobestellingen gratis afhalen en retourneren in alle Kruidvat winkels

Spaar automatisch punten met Jouw Extra Voordeelkaart!

Wissel Jouw spaarpunten in voor GRATIS producten, EXTRA korting, een dagje uit of een donatie

Product informatie

Product informatie

Plopsaland De Panne viert dit jaar zijn 15e verjaardag! Het meest bezochte pretpark van België combineert de magie van Studio 100 met het plezier van meer dan 50 attracties voor jong en oud. Kabouter Plop, Mega Mindy, Bumba en hun vrienden staan te popelen om je welkom te heten.

Kabouter Plop, Samson & Gert, Bumba, Maya de Bij en al hun vriendjes staan te popelen om je welkom te heten in Plopsaland De Panne! Het meest bezochte pretpark van België combineert de magie van de geliefde Studio 100-figuren met het plezier van meer dan 50 outdoor- en indoorattracties en een unieke combinatie van shows en liveoptredens. De allerkleinsten kunnen zich uitleven op hun favoriete outdoorattracties of in het volledig overdekte Mayaland. En wat maakt 2018 extra speciaal? We vieren het jaar van Bumba met een gloednieuwe Bumba Show! Voor wie geen uitdaging uit de weg gaat, raast tegen een snelheid van meer dan 70 km/u over de rails van de houten achtbaan Heidi The Ride. Nood aan nog meer thrills? Test de spectaculaire Anubis The Ride met zijn topsnelheid van 90 km/u, maak een val van 30 meter in het water op de SuperSplash of trotseer de rotsen van de Grote Golf.

Locatie
Plopsaland De Panne
De Pannelaand 68
8660 De Panne
België

Voorwaarden
- Ticket geldig op de gekozen datum (na reserveren) t/m 5 januari 2020 en geeft één persoon ≥ 1m toegang tot het park op een dag naar keuze.
- Druk dit ticket af en bied het bij de ingang van het park aan.
- Zorg ervoor dat de barcode duidelijk leesbaar is.
- Dit ticket verschaft toegang tot alle attracties (m.u.v. betaalgames), evenementen en shows voor zover de capaciteit dit toelaat en aan de toegangsvoorwaarden wordt voldaan.
- De toegang tot het park impliceert de aanvaarding van het parkreglement. Dit reglement is ter beschikking aan de ingang van het park en is online raadpleegbaar.
- Tickets worden niet teruggenomen, uitbetaald, vervangen of verlengd. Dit ticket is niet cumuleerbaar/combineerbaar met andere voordelen en/of acties.
- Plopsa is niet aansprakelijk voor verlies van dit ticket. Zonder geldig ticket kan geen toegang verleend worden tot het park.
- Misbruik (diefstal, namaak) wordt gerechtelijk vervolgd!
- Raadpleeg voor vertrek de openingsuren op www.plopsa.com.

Lees meer

Lees minder