Klik hier voor gratis verzending!
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
Over-Kruidvat.png

Stichting Leiden-Helpt wint één minuut gratis winkelen bij Kruidvat Leiden

Kruidvat opende vandaag de deuren van haar nieuwste winkel aan de Stevensbloem 189 in Leiden met een bijzondere en sympathieke actie. Als allereerste klant mocht Ron Flippo één minuut gratis winkelen voor Stichting Leiden-helpt. De stichting helpt mensen die minder te besteden hebben met onder andere kleding en speelgoed. Ook organiseert de stichting verschillende activiteiten voor bijvoorbeeld ouderen. Met de prijs wil Leiden-helpt producten verzamelen voor de mensen die het het hardste nodig hebben. Ron ging dan ook naar huis met een grote verscheidenheid aan artikelen.

Winkelmanager Melinda Visser is trots op haar nieuwe winkel. “De winkel is overzichtelijk en toegankelijk, met veel voordeel en wekelijks een grote hoeveelheid verrassende aanbiedingen. Samen met mijn team nodig ik iedereen uit Leiden en omgeving uit om een kijkje te komen nemen. De opening wilden we op bijzondere wijze met onze klanten vieren. Daarom hebben we hen opgeroepen om een goed doel te nomineren die het verdient om eens extra in het zonnetje gezet te worden. We zijn erg blij dat we het goede werk van Stichting Leiden-helpt met deze actie extra kunnen steunen”, aldus Visser.

Ron Flippo, oprichter Stichting Leiden-helpt, is ontzettend blij met de prijs: “Ik heb veel kunnen shoppen voor onze stichting. Moederdag komt er weer aan en dan willen we kinderen een cadeautje laten knutselen. Nu kunnen we er óók een écht cadeautje bijdoen voor de moeders. Hoe leuk is dat? En Vaderdag komt er ook alweer aan. Wie weet kunnen we de producten dan ook cadeau doen. Namens Leiden-helpt wil ik Kruidvat Leiden van harte bedanken!”

Over Kruidvat

Kruidvat telt ruim 1.100 winkels en is met meer dan 15.000 medewerkers marktleider in de health- & beautymarkt in Nederland en België. Kruidvat geeft invulling aan haar motto ‘Steeds verrassend, altijd voordelig’ door een ruime keuze te bieden uit een voordelig, gevarieerd en hoogwaardig aanbod health- & beautyartikelen, aangevuld met een uitgebreid en verrassend assortiment branchevreemde producten.