Kruidvat plaatst cookies waardoor de website beter te gebruiken is en waarmee we webstatistieken bijhouden.Lees meer over cookies

Actievoorwaarden Jouw extravoordeelkaart


1. Actievoorwaarden ‘Maak kans op Jouw dag’

  1.1 Deze actievoorwaarden (hierna: "de Actievoorwaarden") zijn van toepassing op de door Kruidvat Retail B.V. gevestigd te Renswoude , aan het adres Nijborg 17, te Renswoude (hierna: "Kruidvat") georganiseerde promotionele actie ‘Maak kans op Jouw dag’ (hierna: "deze Actie")
  1.2 Door deel te nemen aan deze Actie, verklaren de deelnemers zich akkoord met de toepasselijkheid van deze Actievoorwaarden.
  1.3 Deze actie begint op 29 maart 2011 en eindigt op 24 april 2011. Je wordt voor 7 mei gemaild als je gewonnen hebt.


2. De Actie

  2.1 Registreer Jouw extravoordeelkaart op www.jouwextravoordeelkaart.nl en geef aan dat je kans wilt maken op Jouw dag. Geef op hoe Jouw droomdag eruit ziet. Kruidvat kiest de meest originele inzending eruit. (Jouw dag is 1 keer te winnen, ter waarde van maximaal €4000,-, de winnende dag wordt door de jury gekozen).


3. Voorwaarden

  3.1 Deelname aan de Actie staat open voor alle in Nederland woonachtige natuurlijke personen van 16 jaar en ouder die beschikken over een vaste woon- of verblijfplaats waar zij als bewoner staan ingeschreven.
  3.2 Deelname aan deze Actie is alleen mogelijk gedurende de Actieperiode.
  3.3 Aan deelname zijn geen kosten verbonden.
  3.4 Deelnemers zijn verplicht tot het verschaffen van correcte, actuele en complete informatie.


4. De Prijzen

  4.1 De prijs bestaat uit het winnen van Jouw dag. Kruidvat zal de gewonnen dag zo goed mogelijk in werkelijkheid brengen.
  4.2 Waar relevant zal door Kruidvat kansspelbelasting worden voldaan ten aanzien van de uitgekeerde prijzen.


5. Uitkering van prijzen

  5.1 Na afloop van de Actieperiode zal uit alle deelnemers door een onafhankelijke jury de winnaars geselecteerd worden. Uiterlijk 7 mei zullen de winnaars per e-mail horen of ze gewonnen hebben. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
  5.2 De prijs is persoonsgebonden en niet overdraagbaar. De prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten van Kruidvat. Bij weigering of niet aanvaarding van de prijs of de aan de prijs verbonden voorwaarden, zal de prijs niet worden uitgekeerd.
  5.3 Gebruik van de Kruidvat ter beschikking gestelde prijzen is voor rekening en risico van de winnaars. Kruidvat kan niet aansprakelijk worden gesteld op grond van deze Actievoorwaarden of deze Actie dan wel voor gebruik van de prijzen door de winnaars.


6. Publiciteit

  6.1 De winnaar van de prijs geeft Kruidvat toestemming om zijn of haar naam en eventueel mogelijke foto’s te gebruiken bij promotionele activiteiten in verband met deze Actie en zullen hun overige gewenste medewerking bij eventuele promotionele activiteiten van Kruidvat verlenen voor zover dit in redelijkheid van hen verlangd mag worden. De winnaar die zijn of haar medewerking verleend aan promotionele activiteiten van Kruidvat heeft daarmee geen recht op een financiële vergoeding.


7. Persoonsgegevens

  7.1 Kruidvat zal de gegevens van de winnaars gebruiken voor de uitvoering van deze Actie.

   Wachtwoord vergeten Hulp nodig?
    
   Inloggen is mislukt

   Je hebt geen e-mail adres en/of wachtwoord ingevuld.Voer alsnog je e-mail adres en wachtwoord in in het blok INLOG GEGEVENS rechtsboven en klik op LOG IN. Heb je geen inloggegevens, registreer je dan.

   Wachtwoord vergeten Hulp nodig?