Kruidvat plaatst cookies waardoor de website beter te gebruiken is en waarmee we webstatistieken bijhouden.Lees meer over cookies

Exclusief bij Kruidvat: Vaculess


Babyfles met uniek en zeer eenvoudig systeem waarbij de (borst)voeding in een voorgesteriliseerd flexibel voedingszakje of koker gaat. Vóór het voeden wordt de lucht uit het zakje gedrukt door middel van de dop en/of vinger. Hierdoor kan de baby lucht- en vacuümvrij drinken, zelfs in zijligging. Net als aan de borst. Uw baby heeft weinig tot geen last meer van boertjes of krampjes als gevolg van lucht inslikken en hij/zij hoeft niet te stoppen met drinken omdat er geen vacuüm in de fles ontstaat tijdens het drinken. Bovendien kan de baby zijn eigen drinkritme bepalen en pauzes nemen, zonder dat er opnieuw ‘lucht wordt aangezogen’, net als aan de borst.


VacuLess®

  • Meest natuurgetrouw flesvoedingssysteem
  • Géén lucht
  • Géén vacuüm
  • Voeden in zijligging mogelijk - wordt steeds vaker geadviseerd door kraamzorg
  • Ideaal in combinatie met borstvoeding
  • Joalieke® Speen - ontworpen door gerenommeerd Pre Logopediste Joalieke Sijbesma-Bömcke
  • Gemak
  • Exclusief Kruidvat 
     


Ideaal te gebruiken in combinatie met borstvoeding
Door middel van de Vaculess® kolf-adapterringen kunt u met de meest gebruikte kolfsystemen rechtstreeks in het zakje kolven, en met de VacuLess clips sluit u de zakjes eenvoudig af om daarna de moedermelk te kunnen bewaren.

De Joalieke® Speen is ontworpen door een gerenommeerd Pre Logopediste Joalieke Sijbesma-Bömcke. Zij heeft meer dan 25 ervaring met kinderen tussen 0 en 2 jaar met voedingsproblemen. Dankzij haar inzet en vooral haar kennis hebben we in Nederland eindelijk de ideale speen die ook haar naam draagt. De brede speen met toch een smalle basis is langer dan reguliere spenen en heeft een veel langzamere flow in de verhouding tot de meest gangbare spenen. Joalieke is helaas op 30 Juni 2011 overleden. Van elke speen die verkocht wordt zal een percentage worden afgedragen voor een nog nader te bepalen goed doel.

Kijk voor meer informatie en video’s op http://www.vaculess.com of ga direct naar de webshop van Vaculess: http://www.vaculess-webwinkel.com

 

Wachtwoord vergeten Hulp nodig?
 
Inloggen is mislukt

Je hebt geen e-mail adres en/of wachtwoord ingevuld.Voer alsnog je e-mail adres en wachtwoord in in het blok INLOG GEGEVENS rechtsboven en klik op LOG IN. Heb je geen inloggegevens, registreer je dan.

Wachtwoord vergeten Hulp nodig?
Zwanger? Vraag gratis het Jouw Baby & Mama voordeel aan!