Kruidvat plaatst cookies waardoor de website beter te gebruiken is en waarmee we webstatistieken bijhouden.Lees meer over cookies

Opwaarderen Kruidvat Mobiel Helder


Beltegoed kopen
Wanneer je Helder bundel op is, kun je op 3 verschillende manieren beltegoed kopen.

- Online
We verkopen online beltegoed voor jouw Kruidvat Mobiel SIM-kaart.
Dit kan voor de waarden € 7,50, € 15,- en € 20,-.


- In de winkel
 In alle Kruidvat winkels is beltegoed te kopen voor jouw Kruidvat Mobiel SIM-kaart. Dit kan voor de waarden € 7,50 euro, € 15,- en € 20,-.
Zoek een winkel bij jou in de buurt

Opwaardeerbon bewaren
Als je in een Kruidvat winkel beltegoed koopt krijg je een opwaardeerbon. Omdat deze bonnen 12 maanden geldig zijn, hoef je ze niet direct te gebruiken. Als je dat van plan bent adviseren wij je om een kopie van de opwaardeerbon te maken omdat kassabonnen kunnen verbleken en daarom niet goed leesbaar kunnen zijn. Jouw beltegoed is 12 maanden geldig. Na iedere nieuwe opwaardering is jouw gehele beltegoed weer 12 maanden geldig.

- SMS opwaarderen
SMS opwaarderen geeft je de mogelijkheid om altijd en overal met een simpel SMS-je en een unieke pincode beltegoed te kopen. Deze optie kun je tijdens of na je registratie aanzetten in jouw 'Mijn Kruidvat Mobiel' account.
Lees meer over SMS opwaarderen


Buitenbundel tegoed opvragen
Je kunt het buitenbundel tegoed opvragen door op je mobiele telefoon *101# in te toetsen gevolgd door . Ook kun je de geldigheid en hoogte van je buitenbundel tegoed opvragen door gratis te bellen naar 1244 met je eigen mobiele telefoon. Kies voor optie 1 voor de hoogte en de geldigheid van je buitenbundel tegoed .