Kruidvat plaatst cookies waardoor de website beter te gebruiken is en waarmee we webstatistieken bijhouden.Lees meer over cookies

Kruidvat Kinderdagverblijf Service


Hartelijk welkom op de site van Kruidvat Kinderdagverblijf Service (KKS).

Wij bieden u een verrassende en voordelige bezorgservice voor kinderdagverblijven, peuterspeelzalen, buitenschoolse opvang en aanverwante organisaties.


Bezorgservice

KKS bestaat sinds 2005 en heeft een belangrijke plaats ingenomen binnen de Kruidvat formule. De producten en diensten die wij leveren zijn grotendeels gebaseerd op het assortiment van de Kruidvat-winkels. Hieruit is een assortiment artikelen samengesteld op het gebied van verzorging en voeding dat afgestemd is op kinderdagverblijven en soortgelijke organisaties.

Kruidvat Kinderdagverblijf Service levert ook houdbare voedingsmiddelen en vers fruit! Inmiddels bestelt 1 op de 3 kinderdagverblijven bij KKS!


Reken op Kruidvat Kinderdagverblijf Service

We hebben de prijzen van onze eigen merk producten met die van A-merken vergeleken. De uitkomst willen we wel van de daken schreeuwen (maar we beheersen ons): Kruidvat eigen merk producten blijken gemiddeld 45% voordeliger te zijn.

Deze vergelijking is gemaakt met gangbare producten zoals zinkzalf, lotiondoekjes, vaatwastabletten, opvolgmelk, handzeep, potje 6m gemengd fruit, zeepvrije wasgel en zuigflessen.
 

Kruidvat verlaagt blijvend de luierprijzen


Bij Kruidvat vinden we het belangrijk dat ook onze allerkleinste klanten vrij en vrolijk door het leven kunnen gaan. Om het in deze dure tijden net iets makkelijker te maken voor je portemonnee, verlagen wij daarom blijvend de luierprijzen!
Bovendien is de kwaliteit van onze Kruidvat luier ook nog eens verbeterd, dus dubbel voordeel!

Bekijk onze speciale flyer

Meer informatie
Uw voordelen:

Bestelgemak : per telefoon, per fax, e-mail of online via de website.
Compleet assortiment : alle houdbare artikelen die je nodig hebt, kun je bij ons in één keer bestellen
Snelle levering : vandaag voor 12 uur besteld = morgen geleverd
Service : de chauffeur zet de artikelen voor je in de voorraadkamer en neemt de lege verpakkingen mee retour
Gratis bezorging : door heel Nederland (vanaf 100 euro)
Voordelig : scherpe Kruidvat prijzen
Betrouwbaar & Veilig