Kruidvat plaatst cookies waardoor de website beter te gebruiken is en waarmee we webstatistieken bijhouden.Lees meer over cookies

Kruidvat luierdoekjes

Om je baby te verschonen gebruik je natuurlijk luierdoekjes. Kruidvat heeft lotiondoekjes die speciaal ontwikkeld zijn om de billetjes te verzorgen. De zinkzalfbestanddelen in de doekjes helpen om rode billetjes te voorkomen.

Kruidvat heeft naast de standaard lotiondoekjes, Sensitive lotiondoekjes in haar assortiment. Deze zijn extra geschikt voor de zeer droge tot gevoelige huid en zijn lekker zacht en dik om de babybilletjes zacht en veilig te reinigen. Ook zijn er extra lekker ruikende lavendeldoekjes. De lavendelgeur heeft een rustgevende werking op je baby. Naast de lotiondoekjes zijn er ook oliedoekjes. Deze zijn zeer geschikt voor droge billetjes.

Bijna Zindelijk?

Je kleintje wil steeds meer zelf doen, misschien is hij al zelfs al bijna zindelijk. Ideaal voor de zindelijkheidstraining zijn de billenpoetsers. Nu heeft je kindje zelf doekjes en wordt zelf naar het toilet gaan steeds leuker.

 

 Wachtwoord vergeten Hulp nodig?
 
Inloggen is mislukt

Je hebt geen e-mail adres en/of wachtwoord ingevuld.Voer alsnog je e-mail adres en wachtwoord in in het blok INLOG GEGEVENS rechtsboven en klik op LOG IN. Heb je geen inloggegevens, registreer je dan.

Wachtwoord vergeten Hulp nodig?
Zwanger? Vraag gratis het Jouw Baby & Mama voordeel aan!