Kruidvat plaatst cookies waardoor de website beter te gebruiken is en waarmee we webstatistieken bijhouden.Lees meer over cookies

Kruidvat luier: dun en erg comfortabel


Bij Kruidvat vinden we het belangrijk dat ook onze allerkleinste klanten vrij en vrolijk door het leven kunnen gaan, daarom is de populaire Kruidvat luier zeer dun en geeft extra zekerheid voor dag én nacht. Een testpanel van 107 mensen heeft de nieuwste luier getest en deze zijn zeer tevreden.
Klik hier voor de resultaten.De Kruidvat luier heeft een uitstekende pasvorm wat de bewegingsvrijheid voor de kleintjes ten goede komt. De voorgevormde beenelastiekjes, de elastische klittenbandsluiting en het elastische gedeelte op het ruggetje dragen daar eveneens aan bij. De luiers zijn zo gemaakt dat ze supersnel absorberen, zodat billetjes mooi droog blijven en huidirritatie optimaal wordt voorkomen.

Verschonen is kinderspel met Kruidvat luier, dankzij de hersluitbare klittenbandsluiting. Door de bolletjesprint op de voorzijde zijn de luiers tenslotte in een keer mooi recht te sluiten.

 


Alle Kruidvat luiers beschikken, als eerste in Nederland, over het FSC keurmerk. Het FSC-keurmerk geeft de zekerheid dat het hout, dat als grondstof voor de papierpulp in de luier wordt gebruikt, afkomstig is uit verantwoord gehoorde bossen.


Kruidvat heeft alle maten luiers voor baby’s, peuters en kleuters. Daarnaast zijn er ook Kruidvat luierbroekjes: handig in het gebruik vanaf het moment dat jouw kindje meer gaat bewegen. Ga je naar het zwembad of strand? Vergeet dan de Kruidvat Zwembroekjes niet! 

 

 

Klik op de afbeelding van de luier voor meer informatie. Indien u nog vragen heeft kunt u contact opnemen met onze deskundigen, die al uw vragen kunnen beantwoorden op 0900-5858000 (10 cent per minuut).


Voor de allerkleinste


Luiers in alle maten 


LuierbroekjesZwembroekjesPyjamabroekjes Luierdoekjes

 

Bestel Kruidvat luiers online!

Wachtwoord vergeten Hulp nodig?
 
Inloggen is mislukt

Je hebt geen e-mail adres en/of wachtwoord ingevuld.Voer alsnog je e-mail adres en wachtwoord in in het blok INLOG GEGEVENS rechtsboven en klik op LOG IN. Heb je geen inloggegevens, registreer je dan.

Wachtwoord vergeten Hulp nodig?
Zwanger? Vraag gratis het Jouw Baby & Mama voordeel aan!