Kruidvat plaatst cookies waardoor de website beter te gebruiken is en waarmee we webstatistieken bijhouden.Lees meer over cookies

Kruidvat luiers hebben vanaf nu het FSC-keurmerk!


Kruidvat introduceert als eerste in Nederland luiers met het FSC-keurmerk. Bij de productie van de eigen merk luiers en luierbroekjes wordt gebruik gemaakt van materiaal afkomstig uit aantoonbaar goed beheerde bossen.

Vanaf eind mei zijn de verschillende varianten eigen merk luiers met het FSC keurmerk in alle Kruidvat-filialen verkrijgbaar. "Maar liefst één op de vijf luiers die in Nederland verkocht worden is een Kruidvat-luier. Wij zijn er trots op dat we als eerste retailer in Nederland één van onze populairste eigen merk producten kunnen verduurzamen", vertelt Kees Buur, inkoopdirecteur Health & Beauty Kruidvat.

Het FSC-keurmerk geeft de zekerheid dat het hout dat als grondstof voor de papierpulp in de luier wordt gebruikt, afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen. Vanaf mei zijn de verschillende varianten eigen merk luiers met het FSC-keurmerk in alle Kruidvat-filialen verkrijgbaar. Naast prijs en kwaliteit van producten, speelt ook het bewust omgaan met het milieu bij veel consumenten een belangrijke rol. Dankzij de introductie van onze FSC-luiers kunnen klanten een bewuste keuze maken en hiermee bijdragen aan een beter milieu", aldus Kees Buur, inkoopdirecteur Health & Beauty Kruidvat.

FSC (Forest Stewardship Council), is een internationale organisatie die verantwoord bosbeheer stimuleert. FSC stelt wereldwijde standaarden voor bosbeheer op, met daaraan gekoppeld een keurmerk. De stichting FSC Nederland streeft naar het verhogen van het aandeel FSC-hout en -papier in Nederland.
Wachtwoord vergeten Hulp nodig?
 
Inloggen is mislukt

Je hebt geen e-mail adres en/of wachtwoord ingevuld.Voer alsnog je e-mail adres en wachtwoord in in het blok INLOG GEGEVENS rechtsboven en klik op LOG IN. Heb je geen inloggegevens, registreer je dan.

Wachtwoord vergeten Hulp nodig?
Zwanger? Vraag gratis het Jouw Baby & Mama voordeel aan!