Kruidvat plaatst cookies waardoor de website beter te gebruiken is en waarmee we webstatistieken bijhouden.Lees meer over cookies

Kruidvat Flesvoeding


Kruidvat biedt kwaliteit en ondersteuning voor je baby!
Overstappen op Kruidvat flesvoeding gaat gemakkelijk, ook wanneer je nu een ander merk gebruikt. Bel voor een persoonlijk advies naar Kruidvat Kindervoeding via 0900 - 9992229 (10 cent per minuut).

Kruidvat opvolgmelk is van de hoogste kwaliteit en bevatten prebiotische vezels (GOS:FOS) in de juiste verhouding 9:1. Prebiotische vezels komen van nature voor in borstvoeding. Zij zorgen voor een goede darmflora met gunstige bifidobactiëren. Daarmee wordt de weerstand van je kindje op natuurlijke wijze versterkt. Het stimuleert bovendien een natuurlijke darmwerking en zorgt voor zachtere ontlasting bij je kindje. Kruidvat opvolgmelk bevat naast GOS:FOS, ook nucleotiden. Nucleotiden vormen een belangrijke bouwstof voor ons genetisch materiaal en ondersteunen het immuunsysteem.


Warenwetregelingen Zuigelingenvoeding en -opvolgmelk
De Warenwetregelingen Zuigelingenvoeding en -opvolgmelk beschrijven de ingrediënten en hoeveelheden die in flesvoedingen moeten zitten. Hiermee is de samenstelling en kwaliteit wettelijk vastgesteld. Kruidvat flesvoedingen voldoen hier uiteraard aan net als alle andere merken flesvoeding. De onderlinge verschillen tussen de diverse merken zijn hierdoor verwaarloosbaar klein, behalve het prijsverschil!

Klik hier voor een overzicht van het assortiment van Kruidvat flesvoedingen

 

 

 

Wachtwoord vergeten Hulp nodig?
 
Inloggen is mislukt

Je hebt geen e-mail adres en/of wachtwoord ingevuld.Voer alsnog je e-mail adres en wachtwoord in in het blok INLOG GEGEVENS rechtsboven en klik op LOG IN. Heb je geen inloggegevens, registreer je dan.

Wachtwoord vergeten Hulp nodig?
Zwanger? Vraag gratis het Jouw Baby & Mama voordeel aan!