Kruidvat plaatst cookies waardoor de website beter te gebruiken is en waarmee we webstatistieken bijhouden.Lees meer over cookies

Zacht huidje


Na het badje heeft het tere babyhuidje extra verzorging nodig. Daarom gebruik je speciale milde babyproducten, die zacht, beschermend en verzorgend zijn voor je kindje. 

Kruidvat heeft een uitgebreid assortiment aan verzorgingsproducten voor de huid speciaal voor je baby:
Kruidvat Baby Olie is een pure olie die niet plakt. Het is verrijkt met katoenolie, wat verzachtende eigenschappen heeft. De olie verzorgt de tere babyhuid en houdt deze zacht en soepel. De olie trekt geleidelijk in de huid en is daarom zeer geschikt voor babymassage. Wrijf de olie eerst een beetje warm tussen de handen.

Kruidvat Baby Bodymilk Droge Huid met Kamille-extract is een milde milk die speciaal ontwikkeld is voor de droge huid. Het wordt snel door de huid opgenomen. De katoenolie helpt ervoor zorgen dat de babyhuid zacht en soepel blijft. Kruidvat Baby Bodymilk helpt de huid beschermen tegen uitdrogen. pH-huidneutraal, 100% kleurstof- en alcoholvrij, met Katoenextract, Kamille-extract en Pro-vitamine B5.

Kruidvat Baby Bodylotion, verrijkt met rustgevende Kamille-extract en verzachtende katoenolie, verzorgt de tere babyhuid en helpt de vochtbalans op peil te houden. De Bodylotion wordt onmiddellijk opgenomen en houdt de huid zacht en soepel pH-huidneutraal, kleurstof-en alcoholvrij.

Kruidvat Baby Huidcrème Kamille is een zachte crème met vochtinbrengende ingrediënten die speciaal is ontwikkeld voor de tere babyhuid. Het bestanddeel Kamille heeft een kalmerend effect op de babyhuid. Sheabutter is een natuurlijker moisturizer die helpt de huid te hydrateren. Kruidvat Baby Huidcrème Kamille trekt snel in en voelt niet vet aan. De crème is zacht en verzorgend voor u en uw baby. pH-huidneutraal, 100% kleurstofvrij, met Katoenolie.

Kruidvat Baby Billetjescrème helpt een geïrriteerde huid beschermen, voorkomen en herstellen. Het toegevoegde zinkoxide helpt bij luieruitslag de schadelijk werking van urine en ontlasting te neutraliseren. De katoenolie in de billetjescrème verzorgt en verzacht rode billetjes. De crème is ook zeer geschikt voor ruwe en schrale plekjes elders op het lichaam pH-huidneutraal, 100% kleurstof- en alcoholvrij, met Allantoïne, Katoenolie en zinkoxide.

Kruidvat Baby Extra Sensitive Bodylotion bevat abrikozenpitolie met verzachtende eigenschappen, die snel door de huid wordt opgenomen. De toegevoegde Sheabutter is een natuurlijke vochtinbrenger die de huid hydrateert en helpt beschermen tegen uitdroging. Kruidvat Baby Extra Sensitive Bodylotion helpt het tekort aan huideigen lipiden aanvullen en de huidbarrière beschermen. pH-huidneutraal, 100% kleurstof- , parfum- en alcoholvrij, met Abrikozenpitolie, Sheabutter en Pro-vitamine B5.

Kruidvat Baby Extra Sensitive Zinkzalf helpt een geïrriteerde huid te voorkomen en herstellen. De zinkzalf helpt bij luieruitslag de schadelijke werking van urine en ontlasting te neutraliseren. Kruidvat Baby Extra Sensitive Zinkzalf bevat het bestanddeel zinkoxide en helpt een rode huid te voorkomen en sneller te herstellen. De zinkzalf werkt verzachtend voor de gevoelige babyhuid. pH-huidneutraal, 100% kleurstof- en parfumvrij, met zinkoxide.  

 

Wachtwoord vergeten Hulp nodig?
 
Inloggen is mislukt

Je hebt geen e-mail adres en/of wachtwoord ingevuld.Voer alsnog je e-mail adres en wachtwoord in in het blok INLOG GEGEVENS rechtsboven en klik op LOG IN. Heb je geen inloggegevens, registreer je dan.

Wachtwoord vergeten Hulp nodig?
Zwanger? Vraag gratis het Jouw Baby & Mama voordeel aan!