Kruidvat plaatst cookies waardoor de website beter te gebruiken is en waarmee we webstatistieken bijhouden.Lees meer over cookies

Kruidvat Babyverzorging


Wat zal die kleine stralen!

Om je baby te verzorgen - of gewoon lekker te vertroetelen - biedt Kruidvat je alle keus. Onze producten zijn speciaal ontwikkeld voor de milde verzorging van de tere babyhuid. In bad of onder de douche, maar bijvoorbeeld ook in de zon. En natuurlijk zijn we de haartjes niet vergeten. Daarnaast hebben we van het Kruidvat merk betrouwbare producten voor veel voorkomende babykwaaltjes zoals rode billetjes, schrale wangetjes en een droge huid. 
 Assortimentsoverzicht

De Kruidvat Babyverzorgingslijn heeft 2 verschillende series:

 Basis serie De Kruidvat Basisserie is speciaal ontwikkeld voor de milde verzorging en reiniging van de tere huid en de kwetsbare haartjes van baby's.  


Extra Sensitive serie De Kruidvat Babyverzorging Extra Sensitive serie is er voor de verzorging van de zeer droge en gevoelige baby huid.
In deze serie zijn verkrijgbaar:
- Kruidvat Baby Extra Sensitive Badolie
- Kruidvat Baby Extra Sensitive Bodylotion
- Kruidvat Baby Extra Sensitive Zinkzalf
 

Lees meer over de Kruidvat babyverzorgings producten via onderstaande links: 

Voor de babyhaartjes 
In het badje
Zacht huidje
In en na het zonnetje 

Wachtwoord vergeten Hulp nodig?
 
Inloggen is mislukt

Je hebt geen e-mail adres en/of wachtwoord ingevuld.Voer alsnog je e-mail adres en wachtwoord in in het blok INLOG GEGEVENS rechtsboven en klik op LOG IN. Heb je geen inloggegevens, registreer je dan.

Wachtwoord vergeten Hulp nodig?
Zwanger? Vraag gratis het Jouw Baby & Mama voordeel aan!